Ei tuo ukkokulta mihinkään sohvalle jäänyt yöksi. Suunnatessani nukkumaan tuo kysyi, jos mitenkään saisi tulla sänkyyn..jos en pistäisi pahakseni. Hellyinhän minä ja Minin onneksi isukki ei edes yskinyt ihan hirvittävästi..mitä nyt hiukan piti köhiä ennen nukahtamista ja heti aamulla herätessä yritti keuhkojaan pihalle, mutta se väli siinä oli autuasta hiljaisuutta..

Tänään oltiin pitkästä aikaa miekkosen vanhempien luona kyläilemässä (pitäisikö nyt näin rouvana käyttää termiä anoppila..?) ja miehen siskokin oli tyttöjen kanssa siellä, mikäs sen mukavampaa poikien kannalta. Elohopea ja E-serkku ovat nykyään aivan mahdoton parivaljakko 8kk ikäerollaan ja meno yltyi välillä aivan sekopäiseksi..varsinkin kumpaisenkin nukuttua päiväunensa. Mini oli taas ylikiinnostunut 5kk nuoremmasta H-serkusta ja yritti kavuta päälle, pölliä toisen leluja ja nuolla pienempäänsä. Kuten myös kiskoa astioita alas pöydältä, lääppiä telkkaria, aukoa kaappeja, repiä lehtiä, syödä lehtiä, kaivella roskista..(kauankohan tämä riiviövaihe kestikään..?)

Huomenna suuntaan Keravalle poikain kanssa ja ukkokulta jää kotiin tekemään koulujuttuja. Elohopea tilasi paapalta riisipuuroa ja sitä tulee myös saamaan. Aamusta vaaliuurnan kautta matkaan ja illalla kotiudutaan taas..

Pitäisiköhän vielä käydä ihan pikkiriikkisen napostelemassa tuota juuri uunista pois otettua kalaa..