Jaahas. Kylläpäs sitä on aika vierähtänyt, kun vuoden ensimmäinen postaus tulee puolessa välissä kuuta. Ukkokultakin palasi lomalta töihin ollakseen viikon töissä ja oli tämän kuluneen viikon sairaslomalla kotona. Maanantaina oli puolitiedottomassa tilassa sängyn pohjalla, mutta tiistain lääkärikäynnin jälkeen lääkekuuri alkoi tepsimään ja ukko on ollut entisensä.

Allekirjoittaneella on alkanut melkoinen rutistus ja yritys venäjän opiskelun parissa. Maanantai-iltaisin on kansalaisopiston kurssi, joka on pientä kertausta ja näin ollen lyhyen venäjän seitsemän vuotta sitten kirjoittaneelle melkoisen helppo nakki. Torstaisin päätin alkaa käymään lähikaupungissa sijaitsevassa hyvinvointiakatemian venäjän kurssilla kevyin toivein. Ajattelin porukan olevan samaa tasoa kanssani (tai jopa heikompia kuin minä), mutta kuinkas kävikään. Yksi miehistä on naimisissa venäläissyntyisen naisen kanssa ja kaksi muutakin puhuvat sujuvasti kyseistä kieltä. Siellä oli ensimmäinen kerta meikäläisellä melkoista myllytystä ja keskustelukurssi osaltani oli enemmänkin kuuntelua. Päätin puolessa välissä tuntia, että oli ensimmäinen ja viiminen kerta kun sinne menen, mutta niin nuo kolme miestä vannottivat, että paras ilmestyä seuraavanakin torstaina paikalle. Ja mitäs muuta tässä voi sitten tehdä ;) Ja ehkä ihan hyvä, että on vähän haastetta, niin saattaisi motivoida pänttäämiseenkin..ehkä..

Tasan neljän kuukauden kuluttua meillä on jo vauva talossa jos tuokin syntyy veljiensä tapaan pari viikkoa etuajassa (toivoa sopii). Ihan hassua, mutta mahaa ei vieläkään ole ihan hurjasti ja ihan normihousut (joustavan vyötärön kanssa) mahtuvat hyvin päälle. Pikkutyyppi on ihan juuri sen kokoinen kuin näillä viikoilla (..kai 22) pitääkin ja potkujakin vilperiltä tulee kiivaaseen tahtiin ja isikin saa jo osansa. Mammahousut piti käydä ostamassa, kun Minin jälkeen taidettiin kaikki äitiysvaatteet laittaa etiäpäin..tai ainakaan kyseisiä vaatteita ei enää mistään löydy. Niin ja mihin sitä kestoilija pääsisi. Tuli samalla kirpparireissulla hankittua muutama ihkauusi kestokin tulokasta varten, edelliset kuoret kun alkaa Minin jäljiltä olla jo melkoisen käytettyjä...

Nyt pitänee lopetella ja suunnata alakertaan, kun poikakaksikkokin on jo unten mailla. Voisi katsella vielä jakson tai kaksi Tankki täyteen, kun on isukilta lainassa ko dvd. Ihan loistava sarja muuten, suosittelen :)