Tänään se arki taas koitti. Tasan kello 6.00 aamulla soi herätyskello miehen puhelimessa, töihin rakas. Tuo puhelimen sammuttaminen ja miehen pystyyn saaminen kun on meikäläisen kontolla, tuo kun kai ei heräisi koko herätykseen jos en siinä vieressä tönisi ja tökkisi..omaisipa itsekkin moiset unenlahjat..

Hellettä on piisannut. Itse pidän auringossa olemisesta ja löhöilystä, mutta lasten kannalta voisi olla kyllä vähän viileämpää. Mini kun ei oikein nuku ulkona tai sisälläkään puolta tuntia pidempiä pätkiä, juuri kuumuuden takia. Elohopeaa ei aina saa leikin lomassa juomaan ja pitäisi vielä vahtia ettei palaisi auringossa. Tänään puistossa tuo kyllä joi varmaan puoli litraa vettä ruuan kanssa, imi sitä kuin pesusieni ;o)

Elohopea muuten on suloinen laulaessaan Puuha-Peteä.."Puuu-te, kaaken koo, Puu-te, tii-tenkin.." (Suomeksi siis, Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete, tietenkin..). Muumejakin tuo vedättää melkoisella antaumuksella..

Minikin on nykyään sellainen papupata, vähän kun toista vilkaisee, niin alkaa sellainen jutustelu että ei toista. Isi on saanut jo ensimmäiset naurutkin esille, on se vain ihanan kuuloista kun tuo 3kk ikäinen kikattaa sydämensä pohjasta..

Pyykkikone tuolla kuuluu piippaavan. Aika siis lähteä laittamaan vaippapyykkiä kuivumaan. Kohta tuo Minikin vaatii varmasti tissiä unen saamiseksi..