Elämä jälkeen pääsykokeiden on ollut mukavaa. Niin mukavaa että kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Kun lukeminen on ollut puolisen vuotta pannassa pääsykoekirjoja lukuunottamatta, niin on ehkä ihan ymmärrettävää, että minä olen nenä kiinni kirjoissa aamusta iltaan ja hoidan lapset siinä sivussa juuri ja juuri (vitsivitsi). No joo. Taisin heikkona hetkenäni luvata suorittaa täällä kämpässämme suursiivouksen, kunhan pääsykokeet ovat ohi. No, ohi ovat mutta suursiivouksesta ei tietoakaan, joskus vielä joskus..

Onpahan tässä muutenkin muutama rauta tulessa muutamaan eri suuntaan, joten elämää löytyy ikävä kyllä netinkin ulkopuolelta. Hassua sinänsä kylläkin. Ehkä pikkiriikkisen kirjoittamattomuuteeni löytyy syytä myös kesäsäästä, joten sitä ollaan oltu ulkona mahdollisimman paljon.

Elohopean kanssa on ollut viime päivinä ratkiriemukasta, tuon kun on pakko sanoa vastaan joka asiaan. Eilen ilmoitin iltapäivästä että lähdetään käymään ulkona, koska koiruuden pitää päästä pissalle, aluksi asia oli ok, kunnes jääräpää ilmoitti että koiruus jää sitten kotiin tai hän ei lähde. Daa-a, toimiihan se niinkin, koiruus vain taisi olla se jonka piti päästä sinne pissalle. Yritäppä saada omassa kannassaan pysyvä melkein 3v tajuamaan tuo pikkiriikkinen ratkaiseva seikka väittelyssä. Äidin argumentti oli pitävä, eikä siitä oikein päässyt yli eikä ali, että koiruus tosiaan on se, jonka pitää olla siellä pihalla pissatakseen..

Elohopea on myös se, joka on samaistunut armaaseen lemmikkiin hieman liikaakin. Äidin harjatessa koiruutta on siinä vierssä selkä paljaana kontallaan myös Elohopea. Tuo myös nousee äitiä vasten rapsutuksia ottamaan koiruuden tavoin, onpahan istunut ulkonakin puskassa, kuulemma pissalla. Kai se on ohimenevää..

Mini heräilee edelleen kukonlaulun aikaan, mutta mikäs siinä, onpahan seitsemään tai kahdeksaan nukutut aamut luksusta siellä välissä. Aamukahvin juon rauhassa kirjan parissa kunhan perheen nälkäisin ja kiukkuisin, myös pienin jäsen on saanut omansa. Vielä kun saisi juoda kahvinsa parvekkeella olisi kesäaamut mitä parhaimmat. Siitä vaan menee suurin osa viehätyksestä, kun saa vahtia ettei armas Mini yritä hypätä parvekkeelta alas..

Ukkokullan loma alkoi tänään. Ensi viikko lomalla ja muut lomaviikot myöhemmin. Pääsenpähän vähän helpommalla hetken aikaa.