...suurimman osan ajasta talo on ollut täynnä alastomia lapsia. Siis kaksi lasta, mutta täyttävät paikat kiitettävän tehokkaasti. Vaatteet eivät pysy päällä niin eivät pysy. Ahdistaa kuulemma.

...yökyläilevä paappa. Paappa tuli poikien iloksi meille yökylään ja riemu oli katossa. Lauantaiaamuna ensimmäinen kysymys herättyään oli että missä paappa.

...paappa kantoi meille myös ison säkillisen omenia, joten nyt on omenaa soseena, omenaa lohkoina, omenaa piirakkana, omenaa vispipuurossa.

...1 v -hääpäivä. Puspus mieheni. Pojat oli serkkujensa luona yökylässä ja me suunnattiin shoppailemaan ja syömään. Ravintola oli huippu ja ruoka loistavaa. Se on tuo Italia, mikä kolahti reissun jälkeen.

...sunnuntaiaamuna nukuttiin yhdeksään (!!!!!!!!!!!!!!!) asti ja se oli pitkään se. Katettiin hieno aamupala hääpäivän kunniaksi kynttilöillä höystetynä ja nautittiin pitkän kaavan mukaan. Aika loistava sunnuntaiaamu.

...hyvin huonotuulisia lapsia tänään, mutta rastin vedän seinään sillä olen pysynyt kärsivällisenä. Vielä taputus selkään ja papukaijamerkki. Tätä saavutusta voi jo juhlia.