Eilen sitten oli meidän iskän yllätyssynttärit, mitkä järkättiin siskon ja veljen kanssa. Isä täyttää joulukuussa 50 v, mutta ei halua mitään juhlia, niin pidetään ne nyt syyskuussa yllätyksenä, niin ei osaa odottaa mitään sellaista. Sisko kun on pitänyt kahvilaa tuolla Tuomiokirkon kellotapulilla, niin pidettiin ne juhlat siis siellä. Isä pyydettiin sinne poikien (siis meidän pojan ja siskon pojan 7 v) vahdiksi, kun me muut järkätään jonkun asiakkaan isoja juhlia..mukamas. Yllätys oli täydellinen, ei ollut osannut arvata mitään, vaikka kuinka möläyteltiin useampaankin otteeseen jotain. Vieraat tykkäsivät ja olivat tyytyväisiä täydellisestä yllätyksestä :)

Nyt sitten makoillaan kotona. Mies ja poika ovat molemmat kamalassa räkätaudissa, itselläni se meni ohi päivä pari sitten. Toivottavasti pojalle ei nyt tule sitten taas vaihteeksi korvatulehdusta flunssan kylkiäisenä.

Se on muuten kumma juttu tuo miesten sairastaminen. Kun se flunssa iskee, niin mies on kuolemansairas, makaa sohvalla ja mitään ei voi tehdä. Kas kummaa kun minä olin samassa taudissa juuri, niin silti piti hoitaa poika, laittaa ruoka, eikä mitään toivoakaan sohvalla makaamisesta. Eikä tuo meidän ukko ole edes ainoa, samaa olen kuullut monelta muultakin..Naisten pitää olla oikeasti kuoleman kielissä ennen kuin saa levätä rauhassa ja joku muu (=mies) hoitaa lapset. Mies taas pienessä nuhassa on toimintakyvytön..

Ai miten niin ottaa päähän tuo sohvalla makaava yksilö...sairas, pah..