Johan tässä oltiinkin viikon verran terveinä. Maanantai-iltana esikoinen sitten alkoi oksentelemaan ja seuraava yö menikin niissä merkeissä, kuten myös seuraava aamukin. Mies onneksi jäi kotiin eiliseksi niin pääsin vähän helpommalla. Illasta poikakin alkoi onneksi jo syömään, perunat ja nakkikastike katosi melkoista vauhtia lautaselta.

Pikkukakkosen ristiäisetkin oli sunnuntaina. Kaikki meni onneksi hyvin. Juhlakalu nukkui toimituksen ajan, mutta sen jälkeen sitten alkoikin masuvaivat, joten huutoa oli kaikkien vieraiden korvien iloksi ;o)

Ilta ja yö menikin mukavasi valvoessa. Kuopus kun vaati kanniskelua puoleenyöhön asti, ennen kuin suostui nukahtamaan sänkyyn. Siinä vaiheessa sitten esikoinen alkoi itkeskelemään vähän väliä. Loppujen lopuksi sitten nukuin osan yöstä esikoisen kanssa patjalla tämän huoneessa, kävin imettämässä kuopusta meidän makkarissa aina kutsun kuuluessa ja nukahtelin kai tämänkin viereen muutamaan otteeseen ennen kuin esikko taas kutsui. Miehen pakotin nukkumaan kun piti kuitenkin mennä aamusta töihin. Aamusta pojat onneksi nukkuivat 8.30 asti, joten sain itsekkin levättyä edes vähän.

Viime yö siis olikin jo luksusta kun ei tarvinnut herätä kuin vain imettämään kuopusta puoliunessa muutaman tunnin välein. Aamulla heräsi levännyt äiti.

Ai juu. Me mennään naimisiin ensi syyskuussa :) Vihdoin ja viimein. Suhteilla muuten saa. Sunnuntaina varattiin kirkkokin, meidät vihitään sitten Helsingin Tuomiokirkossa, mistä ei olisi ilman tuota meidän pappia vihkiaikaa saatukaan ennen ensi kesää ;o)

Ihanan rauhallinen hetki. Pojat nukkuvat eikä mistään kuulu pihahdustakaan. Äidin hermot lepää :)