Elohopea on alkanut kaipaamaan kavereita itselleen, puistossakin naama kirkastuu kun löytyy joku kenen kanssa leikkiä.

Eilen illalla olin poikien kanssa pari tuntia puistossa, kun ukkokulta meni töiden jälkeen suoraan pelaamaan työkavereiden kanssa korista. Puistoon sitten tuli muutama Elohopean ikäinen tai vähän vanhempi lapsi äitiensä kanssa ja kovasti tuo Elohopea yritti mennä tekemään tuttavuutta jä päästä mukaan leikkeihin. Lapset vaan osaa olla niin julmia toisilleen. Se vanhin, kai 4v, ärähti tosi pahasti Elohopealle, kun meni lähelle, ja itkuhan siinä pääsi. Äitin sylikin kelpasi siinä vaiheessa. Onneksi sitten löytyi 1,5-vuotias tyttö kaveriksi, jonka kanssa tuo sitten touhusikin hiekkalaatikolla.

Kesällähän tuo meidän naistenmies jo pääsi pussailun ja halailun makuun tyttöjen kanssa, mutta jatkuuhan se edelleen :) Tänään viimeksi tultiin yhden kaverin kanssa samaa matkaa puistosta kotiin (juuri se riisuuntumis-seura-kaveri) ja kun tiet oli erkanemassa nuo moiskauttivat melkoiset pusut ja halasivatkin vielä. Aikasta suloista :)

Minillä on nenä vähän tukossa, viime yö meni vähän väliä herätessä, kun tuo ähisi tukkoisuuttaan siinä vieressä. (Juu, kauhistelkaa vaan, me nukutaan perhepedissä), mutta onneksi tissittely helpotti aina oloa :)

Ajattelin tilata uusia kestovaippoja, mutta tässä vaiheessa sitten iski se stoppi. Haluan ostaa kotimaisia vaippoja ja näin ollen myös tukea WAHM-äitejä (=working at home mothers). Mutta niitäkin kun on kuitenkin jo muutama, niin on vaikea päättää mitä sitten ostaisi. Kun Igut kiinnostaisi hirveästi, mutta sitten taas Tirsokkaalla on aivan ihania kuoseja. Eikä huonoja vaihtoehtoja ole myöskään Hilivinksit, Bellabuut ja Ronjatkaan. Eipä ne vaipat sieltä mihinkään karkaa, että ehtiihän tässä..mutta kun kaikki pitäisi saada heti-mulle-nyt -meiningillä ;o)

Kyllähän mä nyt varmasti vielä muutaman vaipan väsään itse, mutta ehkä pitää silti tulla siihen johtopäätökseen, ettei nuo käsityöt loppkädessä kuitenkaan ole oma juttuni. Vai olisiko, jos vain reenaisi tarpeeksi...?

Joo. Pitäisi kai mennä herättelemään Elohopeaa ettei nuku liikaa. (Erävoitot taitaa olla tällä hetkellä se 3-0, joka ikinen päivä nukkunut partsilla päiväunet, tänään meni jo innoissaan rattaisiin nukkumaan =D)