Tänään satoi. Taas.

No, uhmattiin luontoa ja uskaltauduttiin ulos, varustautuneena sateenvarjoilla ja sadesuojalla rattaisiin. Emme tainnee päästä edes pihasta pois kun housut olivat jo aivan märät, samoin pojan pää, koska ei suostunut pitämään sitä rattaiden sisäpuolella vaan kurkki ulos..

Käytiin siis Helsingissä, ensin mentiin siskon kahvilalle Tuomiokirkolle, istuttiin siellä itseasiassa muutama tunti. Poika oli taas elementissään ja hurmasti ryhmän saksalaisturisteja, kyllä riitti hymyjä ja lörpöttelyä =) Poika viskoi muutaman tarjottimen lattialle, yritti ottaa jäätelöaltaasta jätskiä ja lääppi limukaapin lasia. Tutki pakastimen toimintaa ja juoksi ympäriinsä. Minä perässä.

Kierreltiin sitten vielä vähän kaupoissa, muutama kirjakauppa ja stokkan levyosasto. Suuri houkutus olisi ollut ostaa muutama levy, Stevie Wonderin uusi kokoelma, Black Eyed Peasien uusin, Maroon 5:n uusin (vai olisikohan ensimmäinen levy, mene ja tiedä..) ja vielä Nightwishiä, mitään ei kuitenkaan tarttunut mukaan. Liekö iskenyt nuukuus kesken kaiken...

Poika nukkui tänään vain yhdet päiväunet ja nekin kesti vain tunnin. Tänään illalla olikin väsynyttä kaveria, nukahtipa helposti yöunille.

Nyt tämä äiti yrittää päästä irti netti- (tai enemmänkin blogi-) addiktiosta ja menee kiltisti miehen viereen sohvalle.