Isänpäivä oli ja meni. Meidän isi sai kortin ja sudoku-lehden. Ei aamupalaa sänkyyn tai mitään muutakaan. Makoiltiin koko poppoo rauhassa samassa sängyssä ja vain oltiin. Mitä sitä enempää tarvitsisikaan.

Aamupuuhien jälkeen lähdettiin Keravalle isäni luokse ja vietettiin siellä koko päivä. Pikkuveli kihlattunsa kanssa kävi myös ja istuskeltiin ja juteltiin vaikka kuinka kauan. Isä teki riisipuuroa ja sitä piti taas syödä liikaa. Kaikki meni mukavasti, paappakin taisi tykätä saamastaan kortista ja poikien valokuvista.

Piipahdettiin vielä äitinikin luona ennen kotiinpäin lähtöä.

Räkätauti sitten tuli taas takaisin. Johan se oli poissa sen kaksi viikkoa. Eilen poikien nenät alkoivat vähitellen vuotamaan ja tänään on olot olleet jo melkoisen tukkoiset, räkää valuu ja sen sellaista. Mikäs tämän mukavampaa.

Oma olo on vähän tööt. Viime yönä nukahdin vasta puoli kolmen jälkeen. En vain saa yksinkertaisesti unta. Päässä pyörii liikaa ajtuksia, Mini halusi tissille varmaan tunnin välein ja Elohopea yski huoneessaan. Herätys aamulla puoli kahdeksalta. Olo on levännyt..

Mutta mikäs tässä ollessa. PMS painaa päälle, sitten ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen, tai perjantaista lähtien olo on ollut ärsynärsyn, lauantai ja sunnuntai meni ok, mutta tänään taas. Päättäisi jo.

Siirryn vesituopilliseni ääreen (päiväni ainoan kahvikupillisen olen siirtänyt aamuun..) ja jumitan.