vaikka en addiktiksi kyllä tunnustaudukkaan, mutta kyllä tämä pakkoero netistä tekee hyvää. Täällä kotona on kyllä aivan tarpeeksi tekemistä ilman nettiäkin..

Tänään poika nukkuikin taas melkein ysiin asti, kyllä äitilläkin oli levännyt olo kun sai kerrankin nukkua vähän pidempään, varsinkin kun yölläkään ei tullut heräämisiä yhtä enempää..tälläisiä öitä ja aamuja lisää kiitos :)

Aamusta nyt lähdettiin kauppaan. Ensin käytiin tuolla Sellosalin lipunmyyntipisteessä ja käytiin hakemassa lippu 24.9. olevaan konserttiin. Sellosali kun täyttää tänän vuonna 1 v, niin siellä järjestetään konsertti kaikille Leppävaaralaisille 1 v tänä vuonna täyttäville lapsille, konsertti on siis ilmainen, joten tottakai me sinne mennään :) Samalla reissulla mentiin sitten käymään viereisessä eläinkaupassa, ostettiin akvaariokasveille jotain ravinnejuttuja ja sitten ostin uusia kaloja, taisivat olla Kardinaalitetroja. Rahaa meni 23 euroa, kallista puuhaa tämä akvaarion pitäminen..

Tänään sitten kokeilen pojalle vain yksiä päiväunia, saas nähdä mitä tykkää ajatuksesta. Laitoin siis päikkäreille paljon normaalia myöhemmin, toivottavasti ei ole illalla kamalan kiukkuinen...

Olenkin tässä keksinyt itselleni todella paljon tekemistä ajalle ilman nettiä. Vaatekaappien sisällöt pitää vaihtaa huoneesta toiseen, muutama keittiön kaappi pitää organisoida uudelleen, akvaarion perusteellinen siivous, tietokonepöydän totaalinen siivoamisoperaatio, muutama kirja odottaa lukijaansa ja ja ja...
eiköhän tämä runsas viikko kulu hyvin loppujen lopuksi..

Ai niin, eilen kävin illalla lähikaupassa ostamassa maidon, yksin. Kotiin tullessani poika juoksi vastaan ja hoki "äiti, äiti, äiti, äiti.." ihanaa :)