Wow. Sallinette pienen hehkutuksen.

Jonkun lehden kaupan päälle tuli vuosi sitten Pilates-DVD, ja silloin se joutui hyllyyn. Paraatipaikalle kyllä, mutta siihen se jäi. Katsoin sen kyllä läpi ja suunnittelin aloittavani sen avulla treenaamisen. Suunnittelin sitä usein. Eikös hyvin suunniteltu ole jo puoliksi tehty, hiljaa hyvä tulee, hitaasti mutta varmasti...ja niin edespäin.

Mutta tänään. Minäpäs olin reipas ja laitoin levyn soittimeen, ajatuksena vain katsoa se läpi. Mutta kuinkas kävikään. Ajattelin, että kokeillaas nyt ihan vähän miltä liikkeet tuntuvat ja ennen kuin huomasinkaan tein ohjeiden mukaan. Hiki valui ja innostus hiipi pintaan. Mini ja Elohopea istuivat vuorotellen selässä, ryömivät alitseni asentoni sen salliessa ja sen sellaista.

Mutta kyllä tuntui tämän äidin huonossa kunnossa olevassa selässä hyvältä. Huomenna saattaa olla paikat kipeänä, löytyy luultavimmin sellaisia lihaksia, joiden olemassaolosta en ole tiennytkään . Ei se mitään, ensi viikolla taas uudestaan. Jokseenkin silloin ryhdyn toimeen vasta kun Mini on päiväunillaan, vahingosta viisastuu.

Mies ilmoitti äsken että tulee vähän myöhemmin kotiin kun menee ostamaan minulle äitienpäivälahjaa. Se siitä yllätyksestä.

Mutta nyt ruuan laittoon takaisin. Hehkutus loppuu tähän.