Elohopea heräsi päikkäreiltä väärällä jalalla ja itkee tällä hetkellä sylissäni. Kirjoittaminen nähtävästi onnistuu ihan hyvin. Mini tonkii paikkoja, repii löytämiään papereita ja tunkee suuhunsa.

Joulukuusi on tyhjennetty koristeista kuluneiden parin päivän aikana muutaman kymmenen kertaa kaksikon toimesta. Pallot löytyvät ties mistä tuhotöiden jälkeen. Mutta äiti ei hermostu, kai se joulurauha on saapunut. Ja mitäs nyt yhdestä kuusesta, varsinkaan meidän muovisesta sellaisesta joka ei tiputtele havujaan ihan hirveästi. Aitoa kuusta en meille kyllä harkitse vielä muutamaan vuoteen, sehän olisi melkoinen raato jo ennen aattoa..

Pitäisi mennä paistamaan joulutorttuja ja aloittamaan ruokaa. Poikien kummit tulevat tänään glögille ja hakemaan joululahjansa, pitäisi kai olla joulutorttuja ja pipareita tarjottavaksi. Piparit ja glögin mies tuo töistä tullessaan.

Eilen oli miehen sisko, kälyksikö tuota nyt kutsutaan, tyttöjensä kanssa meillä. Oltiin aamusta puistossa, sitten meille syömään ja lapset saivat leikkiä yhdessä. Mukavaa oli. Elohopea jätti päikkärit väliin ja oli melkoisen väsynyttä poikaa sitten illasta. Eipähän tullut nukkumaan mentyään kertaakaan sängystä pois..

Mutta nyt suuntana siis keittiö. Tyngäksi jäi tällä kertaa...