Jei, kyllä on ollut hymy herkässä tänään, Kokoomus rulettaa! (juu, äänestin kristillisiä, mutta kokoomus on sitten meikäläisen asteikolla selvänä kakkosena..) Ja jei, porvarihallituskin vielä.. (friikki mikä friikki..)

Velikin on nyt sitten saateltu avioliiton ah niin auvoiseen satamaan. Kirkossa nieleskelin kyyneleitä, ihan hassua että meidän pikkuvelikin meni naimisiin! Juhlat olivat mukavat ja pojatkin jaksoivat juhlia lastenhoitajan kanssa puoli kymmeneen asti illalla (oli kyllä niin ihana järjestely, että lapsia varten oli lastenhoitaja varattu, ei tarvinnut juosta poikien perässä missään tai seistä ukkokullan kanssa vuorotellen eteisessä noiden kanssa..). Oltiin siskon luona yökylässä ja saatuamme pojat unilleen pistimme omat "jatkot" pystyyn. Yliväsyneet siskokset ja muutama sipsipussi, ja meillä oli hauskaa.. ;o)

Sunnuntaina ohjelmassa oli vielä poikien E-serkun synttärit naamiaisteemalla. Paikalle saapui meidän osalta Puuha-Pete (alias Elohopea), Hämähäkkimies (Mini), kiireinen bisnesmies (yllätys sinänsä että ukkokulta) ja prinsessa (ah, minä). Oikeasti meillä oli ukkokullan kanssa vain häävaatteet päällä, resurssit eivät oikeasti riittäneet kaiken muun stressin ja häslingin kanssa parempaan..mutta kivaa oli :)

Tänään sitten oli paluu arkeen ja tuolla loskassa ja rännässä taaperrettiin kauppaan täydentämään jääkaappia. Elohopea nukkui aamulla puoli yhdeksään, joten ei ole nukahtanut päiväunilleen ollenkaan vaan makoilee kirjakasan kanssa äitin ja isin sängyssä ja lepäilee edes tämän ajan.

Illalla minua kuulee radiostakin halutessaan :) (Kyseessä on kyllä alueellinen ohjelma, joten kuuluu vaan täällä pääkaupunkiseudulla..) Klo 19-20 ja Radio Dei. Vähän on perhosia vatsassa suoraa lähetystä odotellessa...