Huokaus. Esikoinen vihdoin ja viimein päiväunilla, mutta oli se kyllä taistelun takanakin. Yhden jälkeen alkoi armoton haukottelu ja katsoin parhaaksi että mennään potan kautta unille. No, minuutin päästä huoneesta kuulu "kakka!!" eli poika potalle uudestaan. Tuotos olikin kyllä jo vaipassa, mutta annoin toisen istua potalla hetken aikaa. Mitään ei enää kuitenkaan näyttänyt tulevan joten takaisin sänkyyn. Kuluu minuutti ja taas sama juttu. Poika huutaa kakkaa, vien potalle, eikä mitään tule. Kolmas kerta vielä päälle ja sitten päätin, että olkoon. Ei nuku sitten. Eiköhän tuo aloita sitten kitinä kahden minuutin päästä tästä joten takaisin sänkyyn ja ovi kiinni. Sinne tuo myös jäi uinumaan. Onneksi. (Äidin hermot kun kaipaa lepoa ihan vähän aikaa edes..)

Eilen leivottiin esikoisen kanssa sämpylöitä. Poika olikin innoissaan touhusta ja söi taikinaa hyvällä ruokahalulla ;o) Valmiinakin sämpylät ovat maistuneet todella hyvin, kai se tuo makua lisää kun on poika itse saanut olla tekemässä niitä =D

Tänään aamusta imuroin ja jossain välissä pitäisi vielä pestä lattiat. Oltiin myös puistossa reipas pari tuntia ja silloinkin esikoisen sai viedä sieltä väkisin pois. Onneksi kohta alkaa puistoruokailut, niin pääsee helpomalla :)

Huomenna ohjelmassa olisi mattopyykkäystä. Esikoisen mahataudin jäljiltä kun olohuoneen matto kaipailee pesua. Mennään miehen vanhempien luokse käymään ja samalla kerralla hoidetaan tuo matonpesu pois alta.

Sunnuntaina mennään Keravalle ja saan äidiltäni lainaan ompelukoneen, joten pääsen vihdoin ja viimein ompelemaan vaippoja =D Näin ensalkuun aloittelen ompelemalla muutamat lisäimut ja sen jälkeen katsellaan miten edetään. Jos pahalta näyttää, niin ohjelmassa on vielä mahdollisesti oman ompelukoneen osto ;o) Samalla reissulla otan isäni luota mukaan siskon vanhan hääpuvun ja katselen, mitä sille teen. Hameosan otan omaan käyttööni, mutta korsettiosasta en ole vielä varma. Sellaisenaan en kyllä käytä, koska haluan puvun olevan itseni näköinen, eikä niin, että olen kopio siskostani hääpäivänäni.

Hmmmps. Mitäs vielä.

Vauva tuhisee sitterissä tuossa lattialla. Ääntelee siihen malliin että syliin olisi mukava päästä taas vaihteeksi..