Pojalla on ihme unitauti päällä, en tiedä johtuisiko vielä tuosta reissusta, mutta unta tuntuu riittävän. Tässä sunnuntaista lähtien on nukkunut aamulla 9.30-10 asti ja silloinkin äiti on jo käynyt herättelemässä. Päiväunille menee normaalisti 12 aikoihin ja nukkuu 1-2 tuntia. Yöunille käy 21 aikaan ja nukahtaa sänkyynsä silmänräpäyksessä.

Mutta siis siihen puistoiluun :) Suunnattiin aamupuuhien jälkeen pitkästä aikaa asukaspuistoon ja viihdyttiinkin siellä tunnin verran, kunnes oli pakko lähteä kotiin syömään. Poika viiletti puistossa paikasta toiseen, keinui, kiipeili telineissä ja juoksenteli hangessa (jos tuota meidän lumimäärää voi hangeksi sanoa..). Kotiin tullessa molemmilla oli posket punaisena..

Illalla olin vielä uimassa kaverin kanssa pitkästä aikaa ja teki se kyllä hyvää. Suihkussa ja saunassa maha sai uteliaita katseita lapsilta :) On tuo kyllä kasvanutkin mukavasti..

Eilen ja tänään ollaan jo pojan kanssa käytetty kestoja, jokseenkin vain yhden vaipanvaihtovälin. En vielä ole uskaltautunut käyttämään kestovaippaa ulkona tai nukkuessa, enemmänkin ollaan keskitytty täällä kotona niihin. No, hiljaa hyvä tulee. Eiköhän se tästä ala sujumaan..

Tänään on muuten tasan kolme kuukautta laskettuun aikaan. Hui, aika tuntuu menevän kamalan nopeasti..