Löysinpäs tämänkin paikan =)

Tänään oli sitten pojan 1 v - synttärit ja kaikki meni hyvin, turhaa taas stressasin kaikesta. Leipomukset meni hyvin kaupan, poika oli loistavalla tuulella ja sai hyödyllisiä lahjoja. Minä kun pelkäsin sieltä tulevan kaikkea turhanpäiväistä sälää.

Huomenna tulee käymään vielä äiti miehensä kanssa. Saakin onneksi syötettyä heille loput herkut, niin ei tule kerättyä niitä omalle vyötärölleen. Pitäähän sitä ajatella linjojaan. Huomenna pitäisi sitten alkaa valmistautumaan reissuun. Mukana kun on nykyään tuo vuoden ikäinenkin, niin tavaramäärä on valtava. Se on hassua, kuinka yksi pieni ihminen voi tarvita sellaisen määrän tavaraa ja vaatetta mukaan. Ja loppujen lopuksi kaikki on hyödyllisiä. Mitäs sitten kun niitä lapsia on muutama enemmän..

Saas nähdä miten poika viihtyy autossa niin pitkän matkan. Pitää varmaan lahjoa mukaan tuleva siskon poika (7 v) eurolla per tunti viihdyttämään pienempää. Tämä kun tietää arvonsa, eikä tee sitä ilmaiseksi.. ;o)

Vauvakuume sen kuin jyllää. Tänään pojan synttäreillä oli miehen sisko vauvansa (4 kk) kanssa ja minähän pidin pikkuista sylissä paaaljon. Tyttö tuntui niin pieneltä tuohon meidän taaperoon verrattuna. Kohta näen myös uusimman serkkuni, ikää runsaan viikon verran. Toivottavasti meillä tärppäisi pian..ei se kuume ainakaan helpota..

Mutta nyt nukkumaan. Liian sekavaa tekstiä tuloillaan.