Ukkokulta tuolla puuhastelee piparitaikinan parissa, jotta huomenna päästään leipomispuuhiin lapsukaisten kanssa. Mini on ravannut pois sängystä ja huoneesta jo ainakin 10 kertaa, mutta eiköhän tuo vielä jossain vaiheessa sammukin vielä.

Tänään aamusta ajeltiin isäni ja meidän poppoon voimin Porvooseen Brunbergin karkkitukkuun ostamaan joulusuklaita. Kotimatkalla autossa istui sitten maistiaisten jälkeen sokerihumalainen poikakaksikko ja meno juttuineen sen mukaista. Porvoon reissun jälkeen ukkokulta jatkoi appiukkonsa kanssa olohuoneen kimpussa, joten päätin lähteä poikien kanssa karkuun maalausurakkaa. Nyt on olohuoneessa, keittiössä ja pikkueteisessä uudet värit seinillä ja hienoa tuli. Huomenna ehkä ehtiessäni laitan vielä "rempparaporttia" kuvien kera.

Tämän äiti-ihmisen selkä on kyllä järkyttävässä kunnossa taas, kun on tullut istuttua autossa pitkin päivää. Olo tuntuu melkoisen vanhukselle kun autossa on pakko pitää tyynyä selän takana, jotta istumisesta tulisi edes jotain. Tänään illalla reilun tunnin treeni salilla onneksi helpotti hieman, mutta kuitenkin..

Huoks. Rakas leipurini kävi juurikin tunnustamassa, että teki piparitaikinaa tuplasatsin. Joo-o. Huomenna sitten todellakin leivotaan pipareita ihan urakalla..