Eilen illalla käytiin ulkona reenailemassa pyöräilyä Elohopean kanssa, vaikka "ajeli" tuo sillä koko päivän kyllä sisälläkin ;o) Itse asiassa sujui ihan hyvin, poika äkkäsi melko nopeasti polkemisen, vaikka tällä hetkellä vielä joko isi tai äiti työntää vauhtia, mutta ajateltiin, että ensin totuttelee siihen polkemistekniikkaan ja sitten polkee oikeasti itse. Sitten kun tuon saisi vielä opetettua ohjaamaan, tällä hetkellä kun sekä polkeminen ja ohjaaminen eivät oikein onnistu samaan aikaan ;o) Mutta kiirekkös meillä..

Tänään onkin sitten satanut, sinänsä ihan piristävää :) Suunnattiin sateesta huolimatta puistoon ja Elohopea olikin innoissaan. Ensimmäisenä kun päästiin ovesta pihalle, kuului "pettä" (=vettä) ja tuo juoksi melkoista vauhtia kohti lätäköitä :) Puistossa ruokailijoiden määrä oli hyvin vähäinen, mutta siellä me piskottelusta huolimatta istuttiin syömässä makkarakeittoa (tai Elohopea sitä söi, vanhemmathan ruokaa eivät saa..)

Nyt sain tainnutettua tuon uhmikkaan päiväunille, saa nukkua edes puoli tuntia niin jaksaa loppu päivän. Sisko tulee poikansa kanssa meille kohtapuoliin ja saadaan tuo meikäläisen hääpuku väsättyä valmiiksi :) Kutsutkin saan varmasti mukavasti aluilleen.

Minin kanssa ollaan aloitettu harrastamaan tuota vvv:tä, eli vauvojen vessahätäviestintää. (tuolla sivussa on linkki, josta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa..) Vaikka alussa hieman epäröinkin koko juttua, niin kyllä se vaan toimii. Vähän kun on seurannut Miniä, niin kyllä tuo vaan ilmoittaa hädästään ja merkin saatuaan pissaa hienosti lavuaariin :) Nyt sitten vaan harmittaa, ettei tiennyt koko jutusta Elohopean ollessa pieni..

Joo. Mini meinaa hermostua tuossa sitterissä, joten pitänee lopetella..