Kyllä osaa väsyttää sitten niin maan perusteellisesti. Koskakohan sitä saisi nukkua kunnon yöunet? Niitä tässä odotellessa siis..

Mini on taas niin räkäinen kun vain voi olla ja yskii minkä kerkeää. Elohopean nenä vuotaa, kuinkas muutenkaan. Yötkään eivät mene oppikirjojen mukaan sitten millään. Ainoa asia, mikä helpottaa Minin nukkumista öisin, on tissittely, koska se saa nenätyisen aukenemaan ja helpottaa taasen potilaan nukkumista. No, tämä kaikkinensa taas ei helpota äiti-ihmisen nukkumista, mutta jonku tässä on kai tingittävä. Minä siis.

Ainoa asia, mikä tässä vähäunisuudessa pännii on se, etten jaksa lukea päivällä niin kuin pitäisi. Pojat nukkuvat hienosti parinkin tunnin päiväunet, samaan aikaan, mutta äiti ei jaksa väsytokkurassaan omaksua ihan hirvittävän paljoa uutta tietoa. Se on pienoinen onkelma se.

Eilen oltiin ukkokullan kanssa taas vapaalla, pojat olivat siskollani hoidossa sen aikaa. Käytiin ensin syömässä, ja sen jälkeen leffassa, katsomassa FC Venus. Ukkokullan kanssa ei olla oltu suomi-elokuvien ystäviä pahemmin, mutta kyseinen elokuva oli kyllä huippu. Pojat olivat viihtyneet tätinsä luona loistavasti, eikä äitiä tai isiä oltu kaipaltu sen kummemmin, eikä Elohopeakaan ollut kovinkaan innokas kotiinlähdöstä.

Elohopea sähelsi eilen sen verran, että onnistui polttamaan kämmenensä lämpimällä keittolevyllä, onneksi ei päällä ollut enää. Ensiapuna kylmä vesi ja sen jälkeen hemapa-pussi pakastimesta ja olo helpottui. Kaiken kruunasi sideharso, jonka äiti laittoi käteen. Oli poika melkoisen ylpeä haaveristaan ja filmasi kätensä kanssa melko mallikkaasti ;o) Pikkuisen käsi vielä punottaa, mutta ei sitten palovammoja onneksi tullut.

Muuttokin on edessä maaliskuun alussa. Jippikajei. Paljon olisi kylläkin tekemistä ennen sitä.

Joskohan tämä pääkoppa olisi nyt tuulettunut sen verran, että uusi tieto jäisi aivoparkoihini. Pitänee mennä kokeilemaan..