Elohopea osti tänään itse herneitä, melkoinen shoppailija tuosta on tulossa. Yritti saada äidin kustantamaan kukkiakin, mutta ei mennyt läpi ei. Tuo yltyi tänään myös brutaaliin tekoon ja riisti äidin vanhalta nukelta jalan irti, jokseenkin teko oli vahinko. Kummallakin osapuolella oli paha mieli tapauksen jälkeen, mutta nyt Matti-rukka odottelee leikkausjonossa parsittavaksi pääsyä.

Hetken mielenhäiriössä Mini muutes nukkui yökylässä ollessamme aamulla klo 7.30 asti. Oliko sitten pikkuisen outo olo äidilläkin, kun yhtäjaksoista unta oli kuupassa melkein 8 tuntia. Oi sitä euforiaa. Mini osaa nykyään myös peruuttaa ja pyöriä paikallansa ympäri. Halpa humala. On harvinaisen hauska katsoa, kun tuollainen reilusti alle metrin mittainen kävelee kuin useamman promillen tuiskeessa..

Äiti-ihmisen sielu lepäsi maanantain, kun sai olla töissä koko päivän ja isukki hoiti jälkikasvunsa. Ja töitä muuten joutui tekemään ihan riittävästi, illalla kotona tiesi kyllä seisseensä koko päivän. Munkkeja on syöty riittävästi, varmasti seuraavankin vuoden edestä. Yöks.

Mutta nyt pitää tehdä tilaa ukkokullalle, niin tuo pääsee laittelemaan meidän uudenuutukaisen mp3-soittimen täyteen latinkiinsa.

Syömään. Vatsa kurnii sen mukaisesti, että apetta kiitos.