Ihanan sateinen päivä taas, mutta kävästiinpäs säästä huolimatta kaupassa. Pakko kyllä olikin, eipä ne ruuat sieltä kaupasta kotiin tule itsekseenkään, vaikka kivahan se niin olisi ;o)

Aamusta Elohopea sitten ehtikin tekemään vaikka mitä. Minin vaipanvaihdon aikana tuo oli löytänyt vanhan junalippunsa jostain ja hampaiden pesun lomassa pesi myös lippuaan. Kaiken sen lotraamisen jälkeen lippu sitten oli melkoista mössöä lavuaarissa ja tukki sen aika tehokkaasti. Ja kun äiti ei ehtinyt katsomaan perään niin paljoa, niin juoksipas tuo munasillaan taas muutaman kunniakierroksen asunnon ympäri, innosta hihkuen..

Kauppareissulla tuo tuli ihan oma-aloitteisesti seisomalaudalle seisomaan ja matka menikin melkoisen nopeasti, vaikka vähän väliä tuo kyllä hyppäsi kyydistä pois tutkimaan jotain kiinnostavaa. Menomatkalla ei onneksi satanut niin ei ollut kiirettäkään. Takaisintulomatkalla sitten ihan pikkiriikkisen pakotin tuon seisomaan laudalla, niin päästiin kaatosateessa nopeasti kotiin..

Tänään muistin ostaa sen muovailuvahan ja heti kotiin päästyämme tuo alkoi muovailemaan sillä. Nyt se vaha on tuolla pöydällä alustan päällä pienen pieninä palloina, taidetta kai. En tiedä uskaltaako sitä nyt kasata möntiksi takaisin ja laittaa purkkiin muiden sekaan. Etten vaan loukkaisi taitelijan tunteita..

Taas poikien vaipanvaihtotilanne muuttui mielenkiintoiseksi :) Mini makoili tyytyväisenä hoitoalustallaan ilman vaippaa ja jutusteli tyytyväisenä. Elohopea istui alunalkujaan potalla, mutta päätti sitten mennä pesemään käsiään (Hygieeninen poika..). Äiti alkoi täyttämään samalla pyykkikonetta. Hetken päästä kuului "maana", ahaa, pesee naamaansa, hyvä juttu. No, lotrausta kuuluu edelleen, mutta kommentteja ei. Siellähän tuo otti käsiinsä vettä ja pesi sukkiaan, jotka olivat edelleen jalassa, hyvin märkinä, kuten myös vessan lattia =D No, märät sukat ja t-paita pois päältä ja vaippa päälle. Tuolla on nähtävästi joku into tuohon vedellä lotraamiseen tällä hetkellä..

Mini on muuten alkanut syömään jo äidin istuessakin, tuuletusta. Välillä olen kokeillut että suostuuko syömään näin, jos ei, niin ollaan siirrytty sängylle tuttuun imetysasentoon. Mutta onneksi myös tuo äidin istuminen kelpaa, niin on helpompi. Elohopea kun on keksinyt, että kun äiti on imettämässä pikkuveljeä makuuhuoneessa, on hyvä hetki tehdä jotain kiellettyä..

Mini on melkoinen touhuaja nykyään. Lattialla maatessaan kääntyilee ja pyörii niin kamalalla tohinalla että muutamassa minuutissa on pois peitolta, Elohopea kyllä vahtii tuota ja yrittää saada takaisin päin.

Tänään aamusta Mini herätti taas jo puoli kahdeksan aikaan. Alkoi vain jutustelemaan innokkaasti äidin vastalauseista huolimatta. Yritä siinä nyt nukkua kun toinen hihkuu vieressä. Vietettiin sitten mukava puoli tuntinen jutustellen, kunnes sammahti uudestaan. Äitikin ehti nukkumaan vielä vartin verran lisää, ennenkuin Elohopea päätti herätä..

Joo. Pyykit ovat odottaneet kuivumaan pääsyä jo jonkusen aikaa, pakko niitä kai on mennä ripustelemaan..