Onneksi on ollut satetttomia päiviä, sillä jokseenkin nämä neljä seinää meinaa vaan kaatua päälle :/ Tai Elohopea on vähän nuhainen, eivätkä ottaneet eskariin tuota ollenkaan eikä sitten pikkuveljeäkään kerhoon. Kyllä kyrsii ja ärsyttää ja mitä kaikkea koko tämä ylihysteria jonkun sikainfluenssan takia. (ja kun meillä on ihan oikeasti vaan ihan tavallista nuhaa..). En tajua, miksi pitää lietsoa hillitöntä paniikkia..

Mutta siis. Onneksi me ollaan sitten oltu ulkona. Ja oltu ulkona. Pojat ovat saaneet purkaa rauhassa energioitaan ja Typsykään ei ole roikkunut lahkeessa kiinni. Sitä kun tuo tekee sisällä ollessa taukoamatta. Ihanaa olla toiselle niin tärkeä, mutta välillä tuntuu, että tuo on vähän liiankin kiinni meikäläisessä. Toisaalta, mikäs ihme, kun isänsä on niin paljon töissä, että olen täällä kotona 24h vuorokaudessa..

Ilmoittauduin muuten avoimeen yliopistoonkin lukemaan venäjää ja se alkaa vihdoin ensi viikolla! Ja samoin myös One Way Missionin opetuslapseuskouluun, joka myös alkaa ensi viikolla. Pakko kai maksaa omasta ajasta, niin pääsee välillä pois kotoa =D

Ja edessä siintää..kuukauden päässä, kolmen päivän irtiotto kotoa! Suuntana Venäjä..tapaamaan kesän leirin lapsia koulukotiin ja muitakin kohteita Viipurin alueella..

Olisinkohan kiukutellut jo tarpeeksi taas kerran myöhään kotiin tulleelle miehelle? ;o) Ehkä sitä voisi vähitellen irtaantua koneelta ja suunnata alakertaan..