Remontti-Reiska täällä terve. Kun asiat eivät tapahdu, vaikka pyytää monen monituista kertaa, on aika tarttua itse toimeen. En minä ole edes saamaton, on vain mukavaa jos joku toinen tekee asiat ;o)

Mutta tänään siis. Kirjahyllyn pätkä piti siirtää tänne työhuoneeseen, niin sain loputkin kirjat paikoilleen (jee, nyt on muuten tilaa hankkia vaikka lisää..), hyllynpätkä kun on tähän asti majaillut olkkarissa. Viskasin (no, en ehkä kirjaimellisesti) siis hyllyn maton päälle ja hilasin kapistuksen tänne työhuoneeseen. Ennen paikoilleen laittamista otin vielä vasaran kauniiseen käteeni ja naputtelin muutaman extranaulan, niin takalevy pysyy paremmin paikoillaan.

Ja vola, järjestys on huoneessa. Ukkokulta ei innostunut kuullessaan tekemisistäni, olisi kuulemma pitänyt tehdä illalla yhdessä. Hitsivie kun paljastui vielä hyvä yllätyskin, kun oli pakko soittaa tuolle töihin ja tiedustella naulojen sijaintia.

Mitäköhän kalusteita sitä seuraavaksi siirtelisi?

Ai juu ja vinkki. Kun lapsi ei pidä varpaan kynsien (tai muidenkaan kynsien) leikkaamisesta, ehdota, että hän keksii jokaiselle varpaalle uuden nimen ja kertoo sen aina ko. kynttä leikatessa. Elohopean mielestä tämä oli hauskaa eikä edes huomannut vastustella leikkaamista..