Päivittelinpä kirjasivua, joten ehtii/jaksaa/muistaa istahtaa kirjoittamaan muutakin..

1488343.jpg

On se vaan kevät. Ja edellisenä rouvan istuttamat yllätykset ovat nousseet pintaan. Siellä on takapihalla kukkapenkit täynnä ties mitä kaunista ja lisää vain tulee :)

1488351.jpg

Pieni yksityiskohta pihalla. Miehen joskus itse nikkaroima lyhty.

1488363.jpg

Ja sitä kukkaloistoa lisää. Nuo kaikki kivet tuossa tiilireunan edessä ovat muuten Elohopean kantamia. Äitinsä tavoin tuo melkein 5 vee rakastaa puuhailla pihahommien parissa..

1488387.jpg

Kuvassa näkyvät tiilet samainen viisvee kaivoi maasta takapihalta ja pinosi yksi kerrallaan. Viime sunnuntaina ukkokulta ja isäni kantoivat ne etupihalle. Eilen minä sitten kannoin kivet siihen ympärille (selkeä fiksaatio kivien kantamiseen niin äidillä kuin pojallakin..).

Eilen oltiin aamusta pihalla, kerhossa ja taas pihalla. Tänään oltiin aamusta pihalla, nyt kotona hetken aikaa sisäleikeissä ja iltapäivästä takaisin pihalle. Huomenna..
Ihanaa kun on kevät!!

Raskaus etenee päivä ja viikko kerrallaan. Viikkoja kasassa jo 35 ja risat. Jos pikkutyyppi syntyy pari viikkoa etuajassa kuten veljensä, on meillä nyytti sylissä jo kolmen viikon päästä. Aika huimaa! Eilen illalla kun epätoivoisesti yritin saada unta silmään pikkutyyppi möyri mahassa ihan hillittömästi ja välillä kyllä teki kipeää. Tuntui kyllä siltä, että yrittäisi ehkä äitinsä mieliksi kääntyä raivotarjontaan. Ei sen puolen, ajatus kääntöyrityksestä alkaa houkuttelemaan. Sellaisen väkivaltaisen tapahtuman jälkeen en yhtään ihmettelisi, vaikka vedet hulahtaisi samaisessa toimenpiteessä tai ainakin synnytys käynnistyisi..

Tässä loppuvaiheessa kyllä on jos jonkinlaista kremppaa, liitoskivut ihan kamalat ja kävelykin tekee välillä tiukkaa, saati sitten yöllä kyljen kääntäminen tai sängystä nouseminen. Samoin yöllä puutuu lonkat niin, että välillä pitää lähteä kävelemään ympäri yläkertaa tai ainakin jumpata sängyssä. Mitäs vielä.. =D

Mutta nyt makaronilaatikkoa tekemään, niin päästään pihallekin vielä jossain vaiheessa..