Lauantaina sitten oli polttareiden vuoro, kai se on pakko kärsiä nekin ennen kuin voi purjehtia avioliiton satamaan ;o) Ei kai, hauskaa meillä oli..

Viime viikolla avustin ukkokullan polttareiden järjestäjiä ja hankin ihmisten puhelinnumerot yms. ja myhäilin salaa, kun tiesin, että toiselle on jotain tiedossa, vaikka ei mukamas mitään olisi halunnut. Lauantaiaamusta oli hymyssä pidättelemistä, kun tiesin että minä hetkenä tahansa saattaa ovikello soida ja miestä viedään. Noutajan tullessa tuo yritti kyllä vähän vastustella, mutta aika keposesti lähti matkaan kuitenkin ;o)

Sai sitten päällensä pitkät kalsarit, naisten alushousut, tiukan poolopaidan, hikipannan päähänsä ja kuukengät (vai mitkä ne hervottomat buutsit ovatkaan nimeltään..) Nuo suuntasivat sitten Megazoneen (jonkinsortin laserasesotaa tms.) ja mäiskivät siellä puolisen tuntia, sitten menivät vielä syömään.

Tällä välin kaverini tuli sitten meille, ettei meikäläisen mukamas tarvitsisi olla poikien kanssa kolmisin kotona ;o) Ja minä sitten hyväuskoisena nielin selityksen muita mukisematta, jokseenkin sitten alkoi epäilyttämään kun toinen vilkuili kelloaan vähän väliä, mutta sen tulkitsin vain että tuon pitää lähteä hakemaan poikaystäväänsä töistä. Jossain vaiheessa sitten ilmoitti, että pitää olla puoli kahden aikoihin lähtövalmiina, pojille tarpeelliset tavarat pakattuna ja autoon. Selvä, ei vastalauseita :)

Suuntasimme sitten Tikkurilaan urheilutalolle, missä ukkokulta odotteli isäni kanssa ja nuo kaappasivat pojat mukaansa ja meikäläistä vietiin. Sisällä sitten odotteli muu porukka ja minut kuskattiin vessaan vaatteiden vaihtoon. Sain päälleni kauniin 60-luvulta peräisin olevan aamutakin (kuosi oli ihana ;oD) ja kukkaseppeleen päähäni, tunsin itseni erittäin puoleensavetäväksi..

Kai se kyllä oli vähän huolestuttavaa, kun vähän ajan päästä vaatetuksen olemassaolon alkoi unohtamaan.. ;o) Keilailtiin tunnin verran ja hauskaa oli, meidän rata kyllä saattoi olla melkoisen kuoppainen meidän jäljiltä, vaikka alkoi se touhu sujumaan loppuvaiheessa ihan kiitettävästi, meikäläinenkin sai muutaman täyskaadon aikaiseksi, vahingossa kylläkin. Touhusta saattoi taidot olla kaukana...

Suunnattiin sitten vielä kaverini luokse syömään ja viettämään aikaa, sinne suuntasi miespoppookin jonkun ajan kuluttua lasten kanssa..

Kiva päivä kaikenkaikkiaan :) Ja teki ihan hyvää olla hetken aikaa erossa pojista.. ;o) Vaikka tissit välillä ilmoittelivatkin, että imijä voisi olla paikallaan. Ja eipä tuo isin hoteissa kyllä ollut suostunut pullosta pahemmin juomaan, äidin tissipoika..