Mrrrr. Niin siinä sitten kävi, etten ompelukonetta saanut lainaan sitten kuitenkaan. Jotenkin osasin odottaa sitä. Äiti kyllä ilmoitti, että voi vaikka ommella noita lisäimuja mun puolesta. Huokaus, ihan tuntuisi siltä, ettei meikäläisen taitoihin luoteta ;o)

No, nyt tahtoisinkin oman ompelukoneen. Halvalla. Tarvetta ei ole millekkään parinsadan euron masiinalle, vaan peruskoneeseen, jolla saan väsättyä vaippoja yms.

Tuosta meidän lähiluontaistuotekaupasta ei löytynyt villanhoitoainetta, joten olikin sitten pakko tilata netistä. Harmi, kun samalla kertaa oli PAKKO tilata myös vaippoja ;o) No, ehkä on ansaittuakin, nyt tilattu on meinaan ensimmäinen uutena ostettu.

Tilattu vaippa on yövaippa, joten pääsenkin kokeilemaan esikoisen kanssa myös yökestoilua. Esikoisen kanssa kun aloiteltiin kestoilu vasta 1,5-vuotiaana, niin on mukamas niin vaikeaa aloittaa enää yökestoilua, ei mukamas uskalla. Mutta nyt on sitten pakko, kun on ihkauusi vaippakin siihen tarkoitukseen. Vauvan kanssa ollaan täyskestoiltu alusta alkaen, enkä muuhun enää vaihtaisikaan.

Mutta juu. Jospa tuosta tulevasta yövaipasta saisi jonkin sortin mallia otettua ja saisi itsekkin väsättyä moisia lisää. Yhdellä kun ei kovin pitkälle pötkitä..

Kestoihin hurahtanut äiti lopettelee tältä erää. Kiitos ja kuulemiin :)