Koukussa kahviin.

Yksi ainoa kupillinen, iso sellainen. Elohopea päiväunilla, Minikin hyvässä lykyssä. Päivän ainoa rauhallinen hetki. Mikä kruunaisi sen paremmin kuin kupillinen kuumaa kahvia. Aamusta alkaen sitä laskee tunteja, koska taas..

Tuossa se kuppi taas on. Nautintoa.

Hui. En kyllä ole oikeasti noin sekopäinen kahvin suhteen ;o)

Tällä hetkellä olen myös koukussa kotisivujemme tekoon, niitä pitää viilailla ja höyläillä joka päivä edes pikkiriikkisen, tehdä niistä aina vielä vähän paremmat. Nyt pitäisi kai alkaa opettelemaan tuota css:ää kun ei pelkkä html enää riitä.. ;o)

Juu ja ei kahta ilman kolmatta. Kirjat. Lainasin siskolta Patricia Cornwellin Raatokärpäsen ja kohta se on luettuna. Aina jostain löytyy pieni tauko ja kirja käteen. Sitä vain voisi lukea ja lukea. Niin se aina on hyvien kirjojen kanssa, ne pitäisi aina saada luettua yhdteen putkeen..

Pitäisi kai mennä vähitellen herättelemään Elohopeaa uniltaan, niin nukahtaa taas illalla paremmin. Mininkin sain kyllä juuri hytkyteltyä sitterissä uneen..jos sitä vähäksi aikaa istahtaisi vielä kirjan pariin.. ;o)

Tänään on vielä ohjelmassa silmälääkäri ja luultavimmin uusien silmälasien valinta. Sisko tulee vajaan tunnin päästä, vahtii sitten poikia sen aikaa kun lääkärin kanssa istuskelen ja on sitten lasien valinnassa taas makutuomarina..

Kohta tuo pyykkikonekkin taitaa olla valmis..