Onpas tuo otsikon keksiminen hankalaa puuhaa..ja ilmankaan ei viitsi jättää..;o)

Perjantaina mies lähti kerrankin aikaisin töistä kotiin :) Oli tehnyt kuukauden aikana, niin paljon ylimääräisiä tunteja, että kerrankin saattoi lähteä puolenpäivän pintaan kotia kohti, vaikka epäilinhän minä tuota viimeiseen asti, ettei sieltä mihinkään lähde, ainakaan ajoissa. Niin tuo vaan putkahti kotiin poikien päiväunien aikaan, luuli kyllä ettei ketään ole kotona, kun oli niin hiljaista ;o) Yleensä täällä taitaa vastaanottona olla melkoinen hulina..=D Ruuan jälkeen suunnattiin taas vaihteeksi Selloon ja kierreltiin kaupoissa, jotain me kyllä etsittiin, en kyllä muista mitä ;o)

Illalla tehtiin meidän uuden uutukaisella yleiskoneella (saatiin häälahjaksi) pirtelöä. Päätettiin tehdä tuo vasta poikien mentyä yöunilleen..ja tulipahan testattua kuinka sikeästi nuo nukkuvat. Kone kun ei ollut kaikista hiljaisin mahdollinen jäisten mansikoiden ja jäätelön myllertäessä sisällä.. ;o) No, nuo nukkuivat erittäin sikeästi, eikä kumpikaan herännyt..

Lauantaina mentiin aamusta puistoon koko perheen voimin, siellä olikin Elohopean kavereita vaikka millä mitalla ja äidillekkin juttuseuraa vaikka kuinka. Isi oli ehkä tylsistynein hytkytellessään Minin rattaita. Kotiin päästyä ruokittiin pojat, laitettiin unille ja siivottiin kämppä.

Kolmen hujakoilla miehen äiti, sekä sisko lapsineen tuli meille. Kyllä Elohopea oli onnessaan nähdessään Pikku-E -serkkunsa oven takana, ja kyllä nuo touhusivatkin yhdessä minkä ehtivät. Elohopea vain tykkää niin mahdottoman paljon itseään 8kk nuoremmasta serkusta, että meinaa olla välillä vähän kovakourainen otteissaan..onneksi Pikku-E osaa jo pitää puoliaan ja komenteleekin Elohopeaa.. ;o) Meidän kummityttö on myös niin suloinen tapaus :) Vaikka tylsä vierashan tuo on, kun nukkuu koko ajan ;o) Elohopeakin kävi tuota välillä kurkkaamassa ja ilmoitteli kun vauva oli herännyt. Mini ei tuosta tainnut välittää tuon taivaallista. Vieraiden lähdettyä kotia kohti, suunnattiin mekin vielä puistoon ja oltiin siellä tunnin verran..sitten oli jo pakko lähteä iltapuuron laittoon..

Sunnuntaina isäni tuli hakemaan meitä Keravalle. Ensimmäisenä suunnattiin kylläkin Järvenpäähän, jossa oli yhdessä autoliikkeessä autonäyttely ja pakkohan tuo Elohopea oli sinne viedä, tuo kun rakastaa autoja yli kaiken. (tunnistaa jo Peugeotin, Volvon, Fordin ja mersun) Tuolla oli valtava määrä Peugeoteja, joten Elohopea oli taivaassa näin ollen.. ;o) Pelkäsin että tuo riehuisi liikkeessä mahdottomasti ja yrittäisi tuhota autoja minkä ehtisi, mutta tuohan oli siellä erittäin hienosti. Kierteli mukana tutkimassa autoja, koeistui takapenkkejä ja söi kolme pullaa, siellä kun oli kahvitarjoilu..

Suunnattiin sitten isäni luokse ja laitettiin pojat päiväunille ruuan jälkeen, hetken hengähdytauko itse kullekkin ;o) Paappa kävi vielä Elohopean kanssa kahdestaan katselemassa junia, ennen kuin suunnattiin äitini luokse. Siellä syötiin pannaria, mummi touhusi poikien kanssa. Minin alkaessa olla väsynyt soitettiin isä hakemaan ja suunnattiin kotia kohti..

Mini on keksinyt muutaman ihkauuden tavan, toisesta äiti ei ole niin riemuissaan :) Tuo ei-niin-ihana tapa on pärisytteleminen..suunnattoman sylkimäärän kanssa. Aamulla on ihana herätä toisen räkiessä naamalle, samoin jokainen joka tuon ottaa syliinsä saa melkein poikkeuksetta pienen näytteen pärisyttelemisestä. Ihaninta se taitaa olla soseet suussa, ruokaa lentää ympäri keittiötä eikä syöttäjäkään säästy sosesateelta. Turha kai sanoa, että syyllinen itse istuu vain leveä hymy naamallaan..

Se ihanampi uusi tapa on maiskuttelu :) Silloin kun ei sylje taukoamatta syödessä, niin tuo maiskuttelee, taukoamatta. Se on oikeastaan aika suloisen näköistä..ja kuuloista :)

Ennen lopettamista on pakko kertoa yksi kakkajuttu =D (Oman lapsen eritteisiin liittyvät jutut kun ovat niin kiinnostavia ja ne on ihana jakaa muiden kanssa..=D)

Lauantai-aamulla aamupesujen aikana, laitoin Minin vessaan hoitopöydälle makoilemaan pelkkä harso takapuolensa alla, mies ja Elohopea olivat siellä myös aamupuuhia tekemässä. Lähdin itse petaamaan sänkyjä ja hetken ajan kuluttua aloin kuuntelemaan vessasta kuuluvaa touhua ja menin katsomaan. Mini oli kakannut, touhunnut hoitopöydällä kaikenlaista ja onnistunut potkimaan jaloillaan puolet kakoista seinälle :) No, mies oli ottanut Minin hoitopöydältä pestäkseen tämän takapuolen, ja puoli miestä muutenkin. Mini olikin tarttunut harson kulmaan kiinni ja vetäissyt kakkaa puolillaan olleen harson mukanaan ja tuotokset olivat lävähtäneet lattialle. Näky oli melkoisen hauska, vaikka mies ei kyllä riemusta pomppinutkaan..

Että näin. Eipä kestä kiittäminen :)