Typsy oli sitten kuumeessa lauantaista lähtien. Kolmena yönä peräkkäin 40 asteen kuume ja tissiä meni tunti toisensa jälkeen. (ja nyt on maitomäärä noussut huippulukemiin ja baarit räjähdyspisteessä..). Diagnoosina joko seuraavan hampaan tulo, joka oikeasti on jo pilkistämässä ensimmäisen vieressä. Toinen vaihtoehto olisi vauvarokko, vaikka näppylöitä/läiskiä ei paljoa kylläkään ole. Nyt on neiti ollut ihan muuten vain ärtsy koko päivän, joten tämä hetki lasten nukkumaan mentyä on aika luksusta..

Tänään oli taas venäjän kurssikin ja on se vaan edelleen yhtä mielenkiintoista. Osasyynä tottakai myös se, että saan olla oikeasti ilman lapsia 1,5 h kerran viikossa (muuten kun olen noiden kanssa yksin aamusta iltaan..), mutta suurin syy kyllä itse kieli. On se vaan kaunis kieli ja haastava sellainen. Ja motivaattorina toimii se, että kummipoika on taas ensi kesänä tulossa leirille tänne Suomeen ja aion olla tuolla leirillä mahdollisimman paljon tällä kertaa. Ja mitä enemmän pystyn kommunikoimaan, sen parempi.

Vähän tööt olo. Lauantaista tiistaihin meni supervähillä unilla Typsyn kuumeilun vuoksi ja jaksoin ihmeen hyvin. Seuraavana yönä sai jo nukkua, kuten edellisyönäkin, mutta olo ei kyllä ole kovinkaan pirteä tai levännyt. Hemppa on ollut alhainen jo kauan ja nyt mietin kyllä anemiankin mahdollisuutta rautakuurista huolimatta..pitäisi vain saada aikaiseksi käydä mittauttamassa tuo hemppa niin tietäisi tepsiikö rautalisä edes..

Ja ehkä jos menisi vain nukkumaan eikä yrittäisi edes haikailla sen kuuluisan oman ajan perään. Ehtii sitä kai joskus muulloinkin..