Mistä tietää, että miehen kanssa kaikki hyvin?
Aamuisin, ennen töihin lähtöään tuo käy antamassa pusun. Jos sitä ei tulisi, tietäisin jotain olevan pielessä. Vaikka on ollut kuinka kiire, on tuo käynyt tuikkaamassa suukkosen, bussista myöhästymisen uhallakin.
Tarvitseeko sitä enempää.?

Elohopea nukkua posotti aamulla yli yhdeksään, Mini sen sijaan heräsi jo seiskan jälkeen. Mini on sammunut jo päikkäreille, Elohopea ei ole väsynyt, joten istutin tuon sohvalle Puuha-Peten ääreen, niin ei pidä meteliä. Mutta ei se seiskan herätyskään ollut niin kamala, kun heräsin siihen, että Mini moiskautti limaisen pusun poskelle ja änkesi makoilemaan kainalooni poski poskea vasten. Niisk.

Kävästiin aamusta pihallakin..ja oli kyllä niin turkasen kylmä. Minä olin aivan liian vähissä vaatteissa ja palelin koko ulkoilun ajan. Pojat sen sijaan oli puettu lämpimästi. Kai sitä vähitellen pitäisi uskoa, että ne toppahousut ovat aika kova sana näillä keleillä. Ja on puistossa muuten ollut yleisökatoa viime päivinä. Me ja ehkä hyvässä lykyssä joku muu. Kököttääkö kaikki sisällä päivät pitkät? (ei sen puolen, etteikö ajatus houkuttelisi tasaisin väliajoin itseänikin..)

Mutta juu. Lyhyestä virsi kaunis.