Makuuhuone on täynnä muuttolaatikoita, sekä tyhjiä, että jo täytettyjä. Keittiön kaapit ovat jo tyhjenemään päin, kirjahyllystä tuli viitisen laatikollista pelkkiä kirjoja, muut roinat ovat vielä hyllyssä. Poikien tavaroihin ei kosketa ennen lauantaiaamua, niin joku asia noiden maailmassa pysyy tuttuna ja turvallisena viimeiseen asti. Vähän nuo ovat olleet ihmeissää, kun tavaroita siirrellään laatikoihin, mutta kelpaa nuo laatikot kummasti leikkeihinkin. Eilen pojat istuivat kumpainenekin omassa laatikossaan telkkarin edessä katsomassa pikku kakkosta..

Myönnän kyllä, että ikuisena stressikimppuna kyllä stressaan tästäkin muutosta, taas kerran. Jotenkin tämä tavaramäärä on aivan kamala ja tuntuu ettei ne lopu koskaan, vaikka kuinka pakkaa pakkaamistaan. Ja tuolla uudessa asunnossa meillä on ongelma pakasteiden kanssa. Kertokaapas mikä idea on seuraavalla systeemillä: keittiöstä löytyy jääviileäkaappi, eli normaalikokoinen jääkaappi ja sen alla on viileäkaappi. Sitten löytyy vielä toinen jääkaappi. Pakasteille on tilaa, kumpaisessakin jääkapissa yksi pakastelokero. Niihen kahteen sitten tulen tunkemaan mukamas kaikki meidän jätskit (sitä määrää ei ennen muuttoa ehditä syömään pois..) ja viime kesänä ostetut mansikat, 10 kg. Siinä saa käyttää pikkiriikkisen mielikuvitustaan.

Mutta siis, mikä idea kahdella jääkaapilla? Eikä yhdelläkään pakastimella? Kun on oletettavaa että 4h+k asuntoon muuttaa perhe, eikä yksineläjä.

Eikä ole edes varmaa, että meillä on viikonloppuna vielä sähköjä siellä asunnossa, sen verta nopeaan tämä muutto tuli. Mutta muuton ajankohtaa ei siirretä, ei enää. Eletään sitten alkeellisesti ilman sähköjä jonkun aikaa ;o)

Mutta joo. Pakkaamisen pariin taas.