Yritän edes muistaa päivittää blogia muutenkin kuin lukemieni kirjojen osalta. Niitä olen viime päivinä käynyt lisäilemässä tuonne tämän vuoden luettuihin, joten se selittää haamupäivitykset listalla. On tässä tullut muutakin tehtyä, kuin istuttua sohvan nurkassa kirja kädessä, noista kirjoista suurin osa on viime vuoden puolella aloitettuja (jollakulla kun on outo tapa lukea montaa kirjaa samaan aikaan tai siis, että niitä on kesken muutamia kappaleita. Siitä sitten aina mielialan mukaan katson, mihin tartun sillä kertaa. Selkeää eikö?).

Meillä viikko tuntuu menevän kuin hujauksessa ja taas on viikonloppu, mikä onkin ihan positiivinen juttu. Viikonloput kun ovat perheelle pyhitettyä aikaa, jolloin tehdään yhdessä jotain mukavaa ja vain ollaan ja otetaan rennosti. Viikolla kun taas tuntuu välillä olevan ohjelmaan ihan kiitettävästikin. Maanantaina Elohopean kerho ja samaisen päivän iltana äiteen venäjän kurssi. Tiistaina äitee illalla muutaman tunnin töissä (ja treenaamassa siis samalla), keskiviikkona Elohopean kerho, torstaina päivällä äiteen venäjän keskustelukurssi ja illalla äitee taas muutaman tunnin töissä ja perjantaina perhekerho aamusta. Niinä iltoina kun äitee on kotona, on taas isukki vähän pidempään töissä. Ei nyt mitään hiki päässä paikasta toiseen juoksemista, mutta mukavasti vaihelua arkeen. Nyt pitää taas itse vähän mennä, koska vauvan syntymän jälkeen olen kotona ihan tarpeeksi ja keskitytään uuteen elämäntilanteeseen.

Se pikkutyyppi tuolla taas tuntuu möyrivän mukavasti ja liikkeissä on jo jytyä mahanahkan tällekin puolelle. Tässä odotellaan kuumeisesti koska pojat saa uuden serkun, miehen siskolla kun on jo 38 viikkoa täynnä, joten tässä sitä ollaan hälytysvalmiudessa jo öisinkin (jos pitää tyttöjä mennä siksi aikaa vahtimaan). Nyt on vaan veikkauksia tuleeko tuonne poika kahden tytön jälkeen ja meille tyttö kahden pojan jälkeen ;o)

Että sellaista. Mielenkiintoista luettavaa kaiketi ennen kaikkea =D