Kaikenlaisia suunnitelmia alkaneen vuoden varalle, kunhan saisi jotain työn alle niin olisi aikasta bueno. Kirjoittamiseen liittyviä muutama ja niistä olen melkoisen innoissani. Muuttamisen suhteen myös suunnitelmia ja mitäs vielä. Kyllä näitä riittää..

Hmmps. Risteily oli ja meni. Oli ihan mukavaa, vaikka kieltämättä melkoisen rankkaa kahden pienen lapsen kanssa. Tukholmassa oli ihan hirvittävä lumimyräkkä, mutta urheasti me talsittiin siellä ympäriinsä. Elohopea käveli itsekseen todella paljon, äidin kädestä kiinni pitäen ja iloisesti lauleskellen. Innoissaan tuo myös tuli vaatekauppoihin äidin mukana ja etsi äidille sopivia vaatteita. Ja täytyy myöntää, että melkoisen hyvä maku tuolla on vaatteiden suhteen..

Pelkäsin, että risteily tuhoaa meidän pottailut Minin kanssa, omaa pottaa kun ei raahattu sinne mukana. (Mini on niin ahkerasti ilmoitellut pissahädästään ja tehnyt tarpeensa pottaan täällä kotona.) No, laivalla sitten istutin tuota pöntöllä ja niin hienosti ja iloisena tuo pissasi sinne. Mitäs minä sitten teen meidän ihanilla kestovaipoilla jos viimeinenkin vaipatettava opettelee kuivaksi..

Uusi vuosi oltiin ihan perheen kesken kotona. Illalla katseltiin poikien kanssa raketteja ikkunasta ja nuo menivät ihan normaalisti yöunille. Miehen kanssa valvottiin puoleen yöhön, katseltiin muutama edellinen C.S.I. videolta, minä neuloin Elohopean kaulaliinaa ja mies täytteli sudokuja. Katselin raketteja ikkunasta ja suuntasin yöunille.

Mini on nyt ollut yskässä pari viikkoa putkeen, välillä oli jo parempana, mutta nyt taas paheni. Tänään suunnataan lääkäriin. Elohopeallakin on vaihteen vuoksi flunssaa päällä. Syyskuusta lähtien nuo ovat olleet taukoamatta kipeinä, ei ole enää hauskaa. Vähitellen alan jo epäilemään, että täällä kämpässä olisi hometta..

Outoa kun ukkokulta on taas töissä. Keskiviikko illasta lähtien oltiin yhdessä 24 h vuorokaudessa, joten on taas totuttelemista tähän normaaliin arkeen. Toisaalta nyt on taas aikaa tehdä päivisin omia juttuja poikien ollessa päikkäreillä..

Mutta juu. Pitää mennä.