Tänään ollaan oltu ukkokullan kanssa melkoisen tehokkaita, ainakin meidän mittapuun mukaan. Tänään kun ollaan saatu aikaiseksi vaikka mitä..

Heti aamupalan jälkeen mies tarttui imuriin (pyytämättä!!!!!) ja imuroi koko kämpän läpikotaisin, ja miehen tuntien se tuli tehtyä aika tarkasti. Ihan nolottaa se, että miehen imuroinnin jäljiltä täällä kieltämättä on siistimpää kuin oman operaationi.. (toisaalta kai kannattaa pitääkkin tilanne näin..jos tuo sitten imuroisi vaikka joka kerta..)

Pinnasängyn pohja on nyt sitten nostettuna korkeammalle, vauvan koppa on käyttäjäänsä vaille valmis, siellä odottaa taas mummin virkkaama peitto nukkujaansa. Vaatteetkin on melkein kaikki pesty vauvaa varten ja viikattu odottamaan käyttöä. Poika muuten oli aika tehokas apuri tuossa pinnisoperaatiossa, mies kyllä ei ollut ehkä ihan niin innostunut pikku apuristaan, joka heilui pihtiensä kanssa melkoisen vaarallisen näköisesti tasaisin väliajoin. Oppipahan tuo viikari myös kiipeämään pinnasänkyyn omin avuin. Kuinkakohan tuon saisi sitten pysymään sieltä sängystä poissa vauvan synnyttyä.. (tai no yleensäkkin..)

Eilen äitini valitti sitä ikuista pyykkirumbaa, heillä pyykki- ja tiskikoneet pyörivät kerran viikossa. Siihen sitä olikin hyvä sanoa, että meillä pyykkikone pyörii sen neljä, tiskikone vähintään kolme kertaa viikossa. Kohta pyykkiä pestään vielä tiuhempaan yhden perheenjäsenen tullessa lisää. Tänään pyykinkuivausteline oli poissa olohuoneesta jonkun aikaa. Kyllä muuten näytti parvekkeen oven edusta oudolle ilman sitä kuivaustelinettä. Alkaa vähitellen olemaan osa sisustusta.. =D

Tänään oli sitten vielä ne Pikku-E:n synttärit. Päivänsankari olikin hyväntuulinen (kuten yleensä..) ja aurinkoinen emäntä. Näyttipä meille myös haparoivia ensiaskeleitaan ihan omin avuin. Siitä se sitten lähtee. Onko siitä mukamas jo vuosi kun tuo syntyi ja oltiin sairaalassa katsomassa uusinta tulokasta, nyt sitä ollaan jo niin isoa neitiä.

Kotiin tullessa tein vielä huomiseksi ruuan valmiiksi, niin ei sitä tarvitse alkaa huomenna väsäämään misään välissä sitten enää. Hoitolapset tulevat heti aamusta ja pakkaankin tuon kauhukolmikon rattaisiin ja suuntaan muutamaksi tunniksi puistoon, niin nuo kaksi isompaa saavat kuluttaa energiansa siellä. Sisään tullessa kun vain laittaa lapset syömään ruuan, niin ovatkin valmista tavaraa päiväunille, molemmat. Toivottavasti.

Ehkä hullun hommaa ottaa vielä kaksi lasta tähän lisää, näillä raskausviikoilla, mutta kai tähän pitäisi vain sanoa, että siinä samallahan nuo kaksi ylimääräistä menee. Vaikka ei ne nyt ihan kyllä taida mennä. No, ainakin meidän päivissä on ohejemata riittämiin.. =D

Nyt sitten varmaan pitäisikin suunnata nukkumaan, niin huomenna jaksaa sitten taas..