Eilinen oli aikamoinen jumituspäivä kotona, alettiin pojan kanssa molemmat olemaan sekopäisiä iltaa kohden. Pakko päästä ulos edes hetkeksi aikaa. Pitää siis käydä hankkimassa ne sadevaatteet sekä pojalle ja itselleni, niin ei pikkusade haittaa..

Ne kirotut hormonit ovat tässä sitten jyllänneet jo jonkusen aikaa. Luin viikko pari takaperin Iltalehdestä Petteri Jussilan hautajaisista ja itkin. Katsoin kakkosen dokumenttisarjaa Haikara hukassa (tulee sunnuntaisin) ja itkin. Katsoin eilen muutama kuukausi sitten tulleen elokuvan Anne Frankista ja itkin kutakuinkin tunnin putkeen. Poika katseli ihmeissään vieressä, mikäköhän sillä äitillä oikein on..

Olisi oikeasti muutakin tekemistä täällä kotona. Muutama kaappi keittiössä on päässyt hieman sekaiseksi, sinne tulee vaan tungettua kaikki. Pitäisi vähän organisoida..
Pojan vaatekaappia pitäisi järjestellä, katsella pieneksi jääneet vaatteet pois ja laittaa ne säilöön, muualle kuin liinavaatteiden päälle, missä ne nyt lojuu ;o) Voisi vaikka hipelöidä hieman niitä vauvan vaatteita laatikosta, pienen pienet 50 cm paidat ja housut, voiko sen suloisempaa olla :) Muutama kirje odottaa kirjoittajaansa, kirjekaverit saa aina odottaa kirjettä ikuisuuden. Onhan tässä vielä tätä normaalia pyykkikoneen pyöritystä, ruoanlaittoa, akvaarion siivous yms. Blaah..

Ilmoittauduin venäjän kurssille työväenopistoon tänään. Syyskuussa se sitten alkaa. Pitääkin saada aikaiseksi vähän kertailla ennen sinne menoa. Välillä mietityttää miten jaksan kerran viikossa vielä raahautua kurssille, mutta ehkä se tekee ihan hyvää :)

Eilen soitin neuvolaankin. Ensimmäinen neuvolakäynti on syyskuun alussa, toivottavasti mies saa vapaata siksi aikaa, että saisin käydä siellä rauhassa. Yritä siinä keskittyä kun tuo vilperi yrittää tuhota neuvolatädin huonetta.. ;o)

Mutta nyt siis, ahkeroimaan..