Lämpöä tuntuu piisaavan. Eilen oltiin pojan kanssa hiekkalaatikolla ja se tuntui olevan sopiva liikuntasuoritus, ei tuolla ulkona paljon urheilla viitsi..
Parasta tietenkin näissä helteissä on se, että meillä on täällä sisällä tasaisesti koko ajan 30 astetta lämmintä, yötä päivää..

Eilinen vierailu siis sujui hyvin, en kyllä ehtinyt mitään imuria kaivaa esiin, tavarat laitettiin paikalleen ja se sai luvan riittää. Olin vielä alusvaatteillani muutamaa minuuttia ennen vieraiden tuloa.. ;o) Olo oli mukavan nihkeän nahkea tiskaamisen jäljiltä..banaanikakun onneksi tajusin leipoa jo aamupäivästä pojan nukkuessa päikkäreitä..

Olen aina pitänyt vanhuksista ja tulen mielestäni hyvin toimeen heidän kanssaan. Eilenkin oli mukavaa jutella miehen mummin kanssa asioista ja esim. lasten kasvatuksesta, miten silloin tehtiin ja miten tehdään nyt. Joskus itse asiassa haaveilin työskentelystä vanhuksien parissa, mutta huono palkkaus ei houkutellut..

Poika oli eilen taas elementissään. Juoksenteli ympäri asuntoa, jutteli ja pelleili. Hurmasi ja touhusi. Isomummi sanoikin pojan olevan melkoinen vilperi, ai miten niin.. ja ajatelkaa, sellainen hän on joka päivä, aamusta iltaan..

Tänään sitten uskaltauduin testaamaan. Raskaana ollaan. Meille syntyy sitten vauva ensi huhtikuun alussa, jos kaikki menee hyvin. Vähän tietenkin mietityttää oma jaksaminen tuon duracell-pupun kanssa, mutta kai tämä tästä. Pahoinvoinnit on jo ainakin tullut tutuksi aamuisin..en muistanutkaan enää, miten ihanaa on olla raskaana ;o)