Tiedän kyllä että pitäisi olla jo nukkumassa..tai ainakin vakavasti suunnata sinne, mutta jos kuitenkin jotain vielä rustaisi tännekkin ;o)

Itse asiassa tässä koneella on tullut istuttua todella vähän viime päivinä, alkaa olemaan jo hiukan huolestuttavaa ;o) Ei kai minulla ole myös elämää netin ulkopuolella..?

Perjantaina oltiin kyläilemässä miehen siskon luona ja pidettiin huolta, että poika oli tarpeeksi tekemisissä vesirokkoisen sekkunsa kanssa. Sama lauantaina kun oltiin miehen vanhempien luona..no parin viikon päästä sitten nähdään saatiinko rokkoa vai ei..

Niin..lauantai koko päivä miehen vanhempien luona, poika tykkäsi kun näki taas mummin ja vaarin. Vaarikin kun alkaa olemaan oma itsensä leikkauksen jäljiltä ja jaksaa pelleillä pojan kanssa entiseen malliin, siitähän tuo tykkää ;o)

Sunnuntaina oltiin kotona koko päivä. Aamusta koeajettiin meidän uudet rattaat ja tehtiin 1,5 tunnin lenkki ulkona, teki kyllä hyvää. Kierreltiin katselemassa kaikkia hienoja omakotitaloja ja haaveiltiin siitä omasta. Juteltiin kaikesta mahdollisesta ja vain nautittiin yhdessä olosta.

Iltapäivällä pojan kummitäti tuli kyläilemään miehensä kanssa, tilattiin pizzaa ja käytiin saunassa. Poika esitteli taas uusimmat taitonsa ja pelleili ja touhusi sydämensä kyllyydestä..

Tänään oltiin isäni, siskoni ja siskon pojan kanssa Porvoossa, käytiin ostoksilla siellä makeistukussa :) Nyt on mukavasti taas herkkuja kaapissa.. :)

Päivän ohjelmaan kuului vielä neuvolakäyntinikin. Kaikki oli kunnossa ja pikkuisen sydänäänet olivat taas kerran ihanaa kuunneltavaa. Välillä sitä on jo vähän malttamaton..olisi niin kiva saada tuo tulokas syliinsä jo :)

Liitoskivut vaivaa..öisin kyljen kääntäminen on tuskallista ja kestää viitisen minuuttia vähintään, yleensä onnistun herättämään myös tuon ukkokullan ähinällä ja pyörimiselläni..raukkapieni.

Hei, tein muuten ennätyksen, torstaina aloitin neulomaan niitä villavaippahousuja..nyt ne on kasaamista vaille valmiit..rasti seinään, kerrankin sain jotain valmiiksi asti ;o)

Anteeksi sekava teksti..nyt nukkumaan, oikeasti.