Ärsyttävä riesa. Päätä särkee kutakuinkin joka päivä..eikä ole kivaa. Kai se johtuu näistä jumissa olevista hartioista..pitäisi vain saada aikaiseksi venytellä ja jumppailla, josko auttaisi..

Ollaan taas oltu muutamana aamuna puistossa parikin tuntia putkeen. Poika jaksaa touhuta siellä vaikka kuinka kauan, vasta nälän tullessa alkaa kiukuttelu. Nykyään istuu keinussa melkein puolikin tuntia putkeen..ennen kun jaksoi sen minuutin ;o) Pääsee tietty äitikin vähän helpommalla, kun välillä saa vain seistäkin paikallaan..

Pojalla on hieno musta silmäkin tällä hetkellä. Sunnuntaina kolaroi sohvapöydän kanssa ja siitä tuloksena siis musta silmä. On aika koomisen näköinen pikkumies. Eikä taida jäädä edes viimeiseksi kerraksi, eiköhän tuo elohopea ehdi kolhimaan itseään vielä moneen kertaan tässä. Tulee liikaa enoonsa, jolla oli saman ikäisenä jokaisessa valokuvassa vähintään toinen silmä mustana, yleensä molemmat...

Siskon poika tuli sunnuntaina meille yökylään ja kyllä sitä menoa riitti, nuo kaksi juoksivat asuntoa ympäri kilpaa ja meteli oli sen mukainen. Mitäköhän alakertalaiset tykkäsivät.. :) Poika oli kyllä onnessaan kun serkku oli täällä, minäkin pääsin paljon helpommalla kun pojalla oli seuraa niin ei roikkunut lahkeessa kiinni koko aikaa. Luksusta oli se, että sain syödä aamupalan rauhassa, kun pojat touhusi huoneessa omiaaan.. :)

Maha on kasvanut mukavasti :) Vielä mahtuu vanhat housut jalkaan, mutta tiukkaa alkaa tekemään. Onneksi näin kotiäitinä voi rauhassa vetää lököverkkarit jalkaan ulos mennessä..eipähän purista :) Kaikki on siis hyvin lukuunottamatta tuota jatkuvaa päänsärkyä ja migreenikohtauksia..