Energiaa tuntuu riittävän..älkää vain yrittäkö sanoa, että piti levätä ;o)

Aamusta heräsin samaan aikaan ukkokullan kanssa ja kapusin alakertaan nauttimaan hiljaisesta kodista. Laitoin pannaritaikinan nousemaan ja keitin aamukahvit. Oli mukava juoda aamukahvi kerrankin rauhassa hiljaisuudesta nauttien pannarintuoksun täyttäessä keittiön (kardemumma pannarissa tekee ihmeitä, kannattaa kokeilla..).

Mini nukkui kerrankin pitkään, melkein 7.30 asti, yleensä tuo kun heräilee jo tuntia aikaisemmin. Elohopean jouduin käydä herättelemässä ja silloinkin tuo vain kysyi, että saisiko nukkua vielä vähän aikaa. Pakko oli nousta, kun ohjelmassa oli perhekerho ja vetäjän on syytä kaiketi olla paikalla..

Tänään vedettiin koko homma läpi enemmän muskarityylisesti ja siinä saikin hieroa muistinystyröitään, että keksi lisää lastenlauluja laulettavaksi. Tässä muistilistaan itselleni, pitäisi kerätä niitä ihan listaan, niin olisi mistä katsoa ideoita. Pannari hillon kera teki kauppansa kerholaisille ja sen voimalla jaksettiin vielä lastata laivaa ja leikkiä yksi pieni elefantti- leikkiä/laulua. Kohokohta kerhon suhteen oli se, että pitkästä aikaa tuli taas lisää kävijöitä, pistää mielen iloiseksi vähemmästäkin :)

Perhekerholta soittelin äidilleni ja kyselin saisiko siellä lounasta ja saataisiinko mummista seuraa ruokakauppaan. Ehdotukset saivat innostuneet vastaanoton, joten sapuskahommakin oli hoidettuna ja ruokakaupassa pääsin paljon helpommalla kun oli toinenkin aikuisihminen mukana.

Nyt mietin tässä ja googlaan reseptejä, mitä ihmettä tehdä punajuurista, joita sain äidiltäni vähän aikaa sitten. Pitäisi meinaan tehdä jotain, etteivät mene huonoksi ennen sitä. Vähän olen kallistumassa uunipunajuuriin, jota voisi laittaa vaikka täksi päiväksi pastan lisäksi. Pitäisi kai siis ryhtyä puuhaan.

Vielä tiskikone ja pyykkikone pyörimään, niin olisi sekin osuus hoidettuna.

Illalla voisi maata sohvalla ja vain olla. Mukamas.