Elohopea oli tykännyt päivästään ilman äitä, kuinkas muutenkaan ;o) Heti kotiin päästyään syöksyi, ei suinkaan äidin, vaan Minin luokse. Siellä nuo pötköttelivät kaksisteen sängyllä jutustellen ja Elohopea Miniä jumppauttaen =D On nuo vaan sellainen kaksikko..

Meidän pitää nähtävästi tuon ukkokullan kanssa riidellä kerran viikossa, niin muistaa aina kuinka paljon toista rakastaakaan. Koko viikonloppu meni enemmän tai vähemmän tapellessa, mutta eilen kun nuo kotiutuivat niin huomasi taas, ettei tuo nyt ihan niin kamala olekkaan.. :)

Me luetaan nykyään kirjoja melkoinen määrä, enkä minä yksinäni, vaan poikien kanssa yhdessä. Elohopean suosikkeja on tällä hetkellä Nalle Puhin käytöskirja ja Veera ja menopelit -niminen teos. Tänään puistossakin ennen ruokaa laitettiin ajoissa peitto sinne nurmikolle ja luettiin tuota Veera-kirjaa. Nykyään kun äiti saa jo lukeakkin, ennen Elohopealla oli niin kiirus kääntää niitä sivuja.

Mini tykkää tällä hetkellä eniten kun äiti laulaa ja lukee. Ja niitähän äiti sitten tekeekin. Kyllä on saanut kaivella tuolta pääkopasta kaikkia lastenlauluja taas esiin, ja laulella niitä Minille. Elohopeakin tykkää niitä leikkiä äitin mukana.. :) Ja eilen, vaikkei Elohopea ollutkaan kotona, lueskeltiin Minin kanssa tuota Nalle Puhin käytöskirjaa, pienestä tuo tapojen opettaminen kun pitää aloittaa ;o)

Jee. Tänään äiti saa uudet silmälasit. Tai, no vähemmän jee se kyllä on kun ne pitää vielä maksaakkin. Tuolle 200 eurolle kun olisi muutakin käyttöä, mutta eipä voi mitään. Muuttuupahan äidin lookki edes vähän..ja niin, ehkä nuo silmäparatkin tykkäävät enempi uusista laseista. Senkö takia ne ostettiinkin..

Juuh. Mutta nyt herättelemään Elohopeaa, vaikka ei kyllä millään raaskisi. Täällä kun on niin ihanan rauhallista..