Aamusta oltiin 1,5 tuntia puistossa, poika leikki kahden ikäisensä kaverinsa kanssa ja poikakolmikolla olikin meno päällä. Muutaman kerran karkasivat puiston alueelta ja me äidit sitten juoksimme perässä..kahlasimme hangessa hakemassa rakasta jälkikasvuamme takaisin puiston alueelle..

Aikainen aamuherätys ja reipas ulkoilu vaikuttivat siihen, että poika oli rättikatkipoikki jo 11 aikoihin, normaalisti kun menee nukkumaan vasta klo 12. Sain vaihdettua vähän pitävämmän vaippasysteemin päälle ja poika sänkyyn, sammuikin sinne alta aikayksikön..

Ajattelin pääseväni myös itse pienille nokosille. Söin ja menin makuulle sänkyyn ja tottakai juuri silloin puhelin piippasi. Kaveri kysyi käykö tulla hakemaan tuppereita meiltä..ja tottakai se sitten kävi. Se niistä unista. Tein sitten myös lasagnen valmiiksi iltaa varten, niin ei tarvinnut sitä yrittää väsätä yhdessä tuon innokkaan apurin kanssa..

Käytiin jo kaupassakin päikkäreiden jälkeen. Nyt on sitten ostettuna huopuvaa villalankaa ja siitä pitäisi syntyä villavaippahousut meidän tulokkaalle, nähtäväksi jää, mikä on lopputulos sitten..

Mitäs meillä olisi suunnitelmissa loppupäivää varten. Syödään kohta tuota lasagnea, käydään etsimässä varastosta talvikenkiä pojan serkulle lainaan, katsellaan lastenohjelmat, ehkä mennään kylpyyn/suihkuun, katsellaan kodin kääntöpiiri (ihan must)..isukilla kun on tänään töiden jälkeen ohjelmassa sählyn pelaamista työkavereiden kanssa..

Huomenna mennään miehen siskon luokse kyläilemään ja hakemaan se vesirokko pojalle, toivottavasti sitten myös tarttuisi..