Yhdistelmä on aika loistava.

Tänään heti aamusta poika juoksi sängystä olkkariin ja hihkui innoissaan kun se kuusi kökötti siellä edelleen..ihaili ja katseli sitä tyytyväisenä. Aamupäivästä poika istui autonsa kyytiin ja hurjalla vauhdilla ajoi päin kuusta, nauraen iloisesti :) Kuusi raukka. Onneksi on vain tekokuusi, aidossa ei taitaisi havuja enää ollakkaan..

Yksi lempparihuveista kuusen kanssa on ottaa värivalo kuusesta käteen, laittaa se suun eteen ja laulaa siihen, kai se toimittaa mikrofonin virkaa :) Näyttää aika liikuttavalle.

Poika rakastaa musiikkia yli kaiken. Hyvän biisin tullessa alkaa armoton tanssiminen ja koreografiat ovat omaa luokkaansa. Varsinkin mainoksessa Lenni lokinpoikanen ja koppa koppakuoriainen ovat lemppareita. Pitänee kait ostaa ko. levy pojalle.

Tänään kartutettiin taas kestovaippavarastoa, kyllähän niitä alkaa vähitellen olemaan jo melko mukavasti, kunhan vain kaikki netistä ostamani vaipat tippuvat postista :) Pojallekkin niitä alkaa olemaan joten kotiuduttuamme reissusta siirrytään sitten kestoihin. Voi olla että öisin esikon kanssa käytetään kuitenkin Pamperssia..poika on sen verran megapissijä..

On alkanut vähän kiinnostamaan tuo vauvojen vessahätäviestintä (mies repii jo hiuksia päästään..) ja voi olla että kokeillaan sitä tulokkaan kanssa. Se jää nähtäväksi..
Lisää siitä voi lukea seuraavan linkin kautta..http://www.latteria.biz/vvv/index.html

Huomenna lähdetään pojan kanssa Keravalle vanhempieni luokse käymään ja vietetään joulua jo etukäteen. Mies jää kotiin lukemaan tenttiin.

Tänään mies muuten oli lukematta koko päivän ja vietettiinkin mukava päivä kolmisin. Aamulla löhöttiin sängyssä pitkään ja poika oli onnessaan huomatessaan että isi on jo kotona..hymyilemiselle ja pusuille ei meinannut tulla loppua. Käytiin ulkona muutamaan otteeseen ja nyt illasta vielä kestojenhakureissulla Otaniemessä. Muuten vain touhuttiin yhdessä kaikkea mukavaa.

Pojassa on alkanut ilmenemään pieniä mustasukkaisuuden piirteitä jos pusuttelemme tai olemme sylikkäin miehen kanssa. Joka kerta tunkee itsensä väliin ja haluaa pusutella molempia useaan otteeseen..ja tämä toistuu joka kerta ;o) Aika liikuttavaa..