Mutta ihan tuolla kaupungilla tällä kertaa.

Ensimmäistä kertaa sitten Typsyn syntymän, eli 7,5kk jälkeen oltiin Ukkokullan kanssa kahdestaan liikenteessä. Pojat ensin paapalla ja sitten mummilla, Typsy siskollani. Käytiin kiertelemässä kaupoissa ja tarkoitus kuulemma olisi ollut, että olisin ostanut itselleni jotain. Not gonna happen! Ostettua tuli vain kirja pojille, tyynyliina isälleni (jolla synttärit maanantaina) ja kahdet verhot keittiöön. Olen jokseenkin osannut luoda itselleni tarpeettoman tilan. Kun en oikein tarvitse mitään.

Oli se vain outoa olla Helsingissä. Täällä maalla kun on niin rauhallista eikä yhdessäkään kaupassa ole niin paljoa ihmisiä, saati sitten kaduilla. Siinä sitä vain katsoi, kun ihmiset ravasivat kaupasta kauppaan ja ostivat ja ostivat ja ostivat. Kymmenen kassia kädessä, vähän energiajuomaa jotta jaksaisi taas (kaksi teiniä ostoksilla..). Miksi?

Niin. Siis mehän lähdettiin itse asiassa ostamaan Wii Fit:iä ja se myös tuli mukana kotiin. Ei ostettu toisillemme muuten kuin pienet joululahjat ja panostettiin tuohon. Nyt on kai sitten pakko alkaa kuntoilemaan, kun viimeisetkin tekosyyt jää vähän pohjattomiksi.. =D

Ja syömässä käytiin vielä Teerenpelissä syömässä toastit. Oli muuten hyvää. Ja outoa istua siellä ilman lapsia.

Mutta kiva oli hakea kolmikko kotiin ja olla taas yhdessä.