Auto on jo pakattuna, viimeiset tulevat kyytiin juuri ennen starttaamista. Tänään tehtiin kaksi pientä poikaa onnelliseksi, kun ostettiin näille omat makuupussit. Kuinka leveä hymy naamalle voikaan tulla :) Tavaran vähyys itse asiassa yllätti, olin varautunut siihen, että autossa pyörisi jaloissakin ties kuinka monta reppua ja kassia, mutta tällä hetkellä sinne ei ole tulossa kuin äitsin käslaukku sekä poikien viihdyke/eväsreppu. Nyt olenkin sitten tunkenut matkaan vähän ylimääräistäkin, tyhjää tilaa kun näkyi löytyvän =D Pojat ovat käyneet koko illan vähän ylikierroksilla tietoisina huomenna alkavasta lomareissusta. Oma pääkoppa vaan raksuttaa edelleen hurjaa vauhtia ja yrittää työstää ajatuksia siihen suntaan, että kaikki tarvittava olisi mukana.

Meinasin olla nörtti ja ottaa läppärin matkaan mukaan, mutta armas ukkokulta ehkäisi nämä aikeet. Ehkä sitten tekee hyvää pitää vähän taukoa kirjoittamisestakin ja ammentaa uutta sillä välin. Kirja on kyllä laukussa jo odottamassa, jos jossain välissä ehtisi istahtaa lukemaankin.

Toivottavasti matka menisi hyvin ja olisi kaikin puolin mukavaa! Äiteelle vain rutkasti pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä. Hah, lomamieltä siis esiin. Eiköhän kaikki mene mukavasti. Polvituki pitää vielä kaivaa esiin, niin suunnitellut hermojen lepuuttelu -juoksulenkitkin ovat mahdollisia!

Mutta siis lomalla.