Poika on aikamoinen riiviö ja vili vilperi suurimman osan ajasta. Tänään viimeksi.

Aamusta käytiin lääkärissä korvien jälkitarkastuksessa ja kaikki oli kunnossa. Odotushuoneessa olikin sitten mukavaa. Lääkärin luokse päästiin kymmenisen minuuttia myöhässä ja siinäkin oli se kymmenen minuuttia liikaa. Poika ei pysynyt paikallaan hetkeäkään, ei suostunut istumaan penkillä ja katselemaan lehtiä vaan oli aivan pakko päästä juoksemaan. Juoksentelikin sitten käytävillä ja äiti syöksähteli perässä vähän väliä. Vastaanoton naiset vain ihailivat kuinka suloinen poika..itse taas olin vankasti sitä mieltä että tuosta riiviöstä oli suloisuus aika kaukana.. ;o)
Lääkärin luona kaikki menikin sitten mukavasti. Oli sama lääkäri kuin viimeksikin ja poika antoi nätisti katsoa korviinsa, istui paikallaan hievahtamatta eikä päästänyt inahdustakaan. Huoneesta lähtiessä vielä vilkutti iloisesti lääkärille..

Tänään on taas vaihteeksi tullut pyöritettyä tiskikone ja pyykkikone sekä vaihdettua petivaatteet. Kaivelin vihdoin ja viimein myös kaapista vaatteita reissua ajatellen..nyt ne pitäisi enää sovitella päälleen..mikä mahtuu ja mikä ei.

Käytiin kaverin kanssa pitkästä aikaa lenkilläkin. Edellisestä lenkistä taisikin olla jo se viikko aikaa. Tällä kertaa tehtiin kunnon megapitkä lenkki, melkein 1,5 tuntia ja teki kyllä hyvää, vaikka olo oli kieltämättä aika katkipoikki kotiin päästyä ;o) Päätettiin että voitaisiin alkaa käymään yhdessä uimassa kerran viikossa ja lenkillä kerran viikossa, kuulostaa hyvälle :)

Olo on nykyään aika kömpelö. Vaikka ei tuo maha ole vielä edes kovinkaan valtava, niin esimerkiksi lattialta ylös pääsy alkaa välillä tuntumaan hankalalle. Ja alkaahan tuo pallo välillä olla jo vähän tielläkin ;o) Mutta tästä vain nauttii..

Postista putosi tänään taas kestoja, aivan ihanat vaippakuoret. Olivat todella hyvän ja käyttämättömän näköiset ja sain ne kaikenlisäksi tosi halvalla. Nyt kun saisi vielä aikaiseksi tehdä noita lisäimuja itse lisää niin päästäisiin alkuun hyvin tuon pojan kanssa.

Tammikuun alusta on enää 3 kuukautta laskettuun aikaan..kamalan nopeasti mennyt tämä raskaus. Kohta meitä onkin sitten neljä.. :)