Ja baletti oli juuri niin ihana kuin oletin, ehkä yllätti odotukset siltikin. Ja minä olen myyty, sydän on menetettynä ko lajille täydellisesti. Kuinka joku voikin tanssia niin kauniisti ja kevyesti. Se oli vain niin upeaa. No, myönnän kolmannen näytöksen ajan haukotelleeni taukoamatta, mutta ei esitys ollut tylsä, oli vain äidin nukkumaanmenoaika ;o) Näytöksen loppukohtauksen pyrotekniikka paukkeineen sai kyllä kiitettävästi hereille.. ja viimeinen näytös lammella oli taas upeaa katseltavaa. Voisin hehkuttaa tästä loppupäivän..

Illalla/yöllä olin untenmailla vasta puolenyön jälkeen ja herätys koitti heti seitsemältä Minin toimesta, mutta ei se himmentänyt eilisen tunnelmaa. Kunpa sitä voisi pikaiseen leijailla olohuoneen poikki Odeten tavoin, yhtä kevyesti ja upeasti. (meikäläisen kömpelö olomuoto vain ei oikein salli tuota..)

Jaahas. Mini heräilee. Elohopea ei nukkunut ollenkaan ja annoin luvan nousta sängystä maattuaan kolme varttia. Luulisi että aamun kinasteluiden jälkeen olisi ollut tyytyväinen saadessaan olla omissa oloissaan, mutta niin tuo vain kyseli vähän väliä, että koska se Mini herää...

Mutta nyt äidin velvollisuudet kutsuvat..