Tänään ollaan vain oltu. Olikin kyllä mukavaa vaihtelua, eilen kun oltiin Korkeasaaressa.

Kaverini siis soitti eilen päivällä ja pyysi Korkeasaareen, ja niinhän me lähdettiin. Pitihän pojan päästä ensimmäistä kertaa eläintarhaan. Reissu oli mukava, poika ehkä tajusi jotain eläimistä ja ainakin juoksenteli innoissaan ympäriinsä. Nähtiin leopardi aivan lasin lähellä ja se olikin melkein ainoa näköhavainto kissaeläimistä. Pääteltiinkin niiden olevan pelkkää huijausta, ei siellä mitään leijonia tai ilveksiä olekkaan.

Poika oli melko väsynyt kotiin tullessa. Meni nukkumaan ajoissa, mutta piti tunnin pituisen huutokonsertin ja rauhoittui vasta äidin ja isin sänkyyn. Jäi meidän Pearl Harbor vähän kesken. Yö sitten nukuttiinkin kaikki kolme kylki kyljessä. Perhepeti kunniaan.

Tänään poika ennätti jo heittää yhden herätyskellon parvekkeelta alas. Taaskaan ei vahdittu niin tarkkaan, mitä siellä parvekkeella teki. Nyt on vaan loukkaantunut, kun pääsy parvekkeelle on evätty.

En tiedä onko hampaita tuloillaan, mutta poika on ollut koko päivän erittäin huonolla tuulella ja omiakin hermoja on alkanut välillä kiristää. Hyvin ollaan kuitenkin säästytty sen pahemmilta räjähtämisiltä tai yhteenotoilta. Tälläisinä päivinä sitä aina välillä miettii, minkä ihmeen takia niitä lapsia haluaa vielä enemmänkin... ;oD Kummasti niitä siltikin haluaa...