Tänään ruokalistalla oli taas kasviswokkia ja ukkokulta sai minut aterioimaan syömäpuikoilla.Ohjetta noudattaen asettelin tikut sormilleni ja avot, se onnistui alun haparoinnin jälkeen. Kohtahan minä hurahdan tähän täysin ja en muuta teekään kuin tikkuile. Mies taas riemastuu..

Tämänhetkinen hurahdushan on kasvisruoka. Ja tässä viime aikoina on ruokamme ollut hyvinkin kasvispainotteinen, kanaa välillä lihana siellä. Tuo raavas mies kun kuulemma tarvitsee lihaakin välillä. Sekunti sitten tekemäni löytö on Kasvisruoka.com ja siellä näytti olevan joitain "joogaruokavalioitakin", yksi tulevista hurahduksistani siis aivan selvästi. Noh, tuo joogakin tarvitsisi pientä tekohengitystä jatkuakseen. Mini vain nauraa äitille jokaikinen kerta kun äiti yrittää joogata..vakavaa puuhaa...Ei kai. Mutta tänään aamulla oli megasuperhyperhienoa huomata, että niistä joogavenytyksistä on oikeasti hyötyä. Minä kun vain taivuin ja taivuin ja siinä taipuessani ihmettelin, että minähän olen ollut jäykkä kuin tukkki, mistäs nyt tuulee..

Ja jos tuohon hurahdusjuttuun vielä. On kyllä mukavata löytää aina vain uusia kasvisruokareseptejä ja kokeilla niitä..ja löytää aivan ihania ruokia. Tässä taisi avautuakin aivan uusi maailmansa, koska kokeiltavaahan riittää. Ja jos totta puhutaan, niin en minä ainakaan sitä lihaa niin enää edes kaipaa..

Elohopea lähti isukin kanssa kauppaan ja apteekkiin. Mini vetelee viimeisiä päikkäreitään sängyssään. Ihanan rauhallinen hetki, kyllä äitiä nyt hemmotellaan..