Päivittelinpä tuota kirjasivua taas pitkästä aikaa. Luettua on tullut jonkin verran, mutta tänne blogiin niitä luettuja ei ole oikein ehtinyt naputella. Kalenterissa lukevat kylläkin..
Ei sen puolen, että on tässä vauvan syntymän jälkeen vähän vähentynytkin tuo lukeminen..sattuneista syistä ;o)

Eilen oltiin Korkeasaaressa mun porukoiden kanssa. Pojat tykkäsivät reissusta aivan valtavasti ja päivän kohokohta oli Amazonia-talo ja sen liskot ja käärmeet. Hyi. Onneksi minä jäin ulkopuolelle syöttämään prinsessaa ja vaihtamaan vaippaa. Kyseinen prinsessa ei reissussa suostunut rattaissa makaamaan, vaikka siellä muuten loistavasti viihtyykin. Käytti sitten paappaa hyväkseen ja niin onnellinen paappa kanteli typsyä sylissään koko reissun keräten naisten katseita (se kai oli se perimmäinen tarkoitus sinkkupaapalla.. =D).

Tuossa reilu viikko takaperin vaihdettiin täällä yläkerrassa huoneiden järjestystä. Tai siis meidän makkari ja työhuone vaihtoivat paikkaa. Tämä kuuluu näihin juttuihin, kun olen tottunut muuttamaan vähintään kahden vuoden välein. Nyt sitä ei enää viitsi tehdä, joten vaihdetaan huonejärjestystä tai tehdään pientä pintaremonttia, niin perheen äiteen muutoksenhalu tyydytetään. Mutta vaihto kannatti. Nyt työhuone on erittäin viihtyisä ja makuuhuone pimeämpi kuin edellinen..

Kohta pitäisi mennä heittämään broilerinkoivet uuniin, niin saadaan iltaruokakin jossain vaiheessa..